Căutare Live

Loredana şi Ionuţ de la "Mireasă" se încurcă în socoteli! Au conceput copilul în Casa Mireselor? Care e adevărul?

Loredana şi Ionuţ de la "Mireasă pentru fiul meu" au stârnit multe controverse, în timpul competiției. Ipostazele în care au fost surprinși, de nenumărate ori, au stârnit reacții nu tocmai plăcute din partea publicului.

Loredana şi Ionuţ de la "Mireasă pentru fiul meu" au stârnit multe controverse, în timpul competiției. Ipostazele în care au fost surprinși, de nenumărate ori, au stârnit reacții nu tocmai plăcute din partea publicului. Paula Chirilă a fost curioasă dacă bebelușul a fost conceput în Casa Mireselor. „Am ieșit pe 25, iar pe 26 l-am conceput!”, a explicat Lori. După această afirmație, a dat de înțeles că e posibil să fi încălcat și Regula nr. 25, dar „hoțul neprins e negustor cinstit”.

Cei doi amorezi urmează să devină părinți, iar acest moment îi face extrem de fericiți și mai îndrăgostiți ca niciodată. Anunțul a fost făcut de Lori chiar în casa "Mireasă pentru fiul meu", unde frumoasa brunetă a fost invitată în Marea Finală. Chiar dacă unii viitori părinți se pregătesc ca la carte de venirea bebelușului pe lume, cei doi foști concurenți iau lucrurile ca atare, fără a se stresa inutil.

„Deocamdată, stau acasă!”, a spus Lori, în timp ce Ionuț muncește.

De altfel, Lori și Ionuț constituie un cuplu atipic. Capricioasă din fure și pretențioasă, tânăra a intrat în competiţia iubirii, dar niciun bărbat nu a reuşit să o cucerească. Cu excepţia lui Ionuţ, care a intrat în casă în luna februarie, iar patru luni mai târziu tinerii deja formau un cuplu puternic, în ciuda diferențelor de vârstă și de temperament.

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i v... Leticia Calderón și Arturo Peniche vin în premieră la Happy Channel în telenovela „Te provoc să mă părăsești” („A que no...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri