Observator 12 , lider de piață pe publicul comercial și la orașe

Joi, 20 iunie, românii au ales să se informeze din reportajele Observator 12. Așa se face că jurnalul de știri de la Antena 1, prezentat de Andreea Țopan, Valentin Butnaru și Olivia Păunescu, a fost lider de piață atât pe publicul comercial, cât și în mediul urban.

Joi, 20 iunie, românii au ales să se informeze din reportajele Observator 12. Așa se face că jurnalul de știri de la Antena 1, prezentat de Andreea Țopan, Valentin Butnaru și Olivia Păunescu, a fost lider de piață atât pe publicul comercial, cât și în mediul urban.

În minutul de maximă audiență de la 13.32, aproape 500.000 de români la nivelul întregii țări urmăreau știrile prezentate de trio-ul de prezentatori al Observatorului. Jurnalul de prânz de la Antena 1 a fost lider de audiență în intervalul său de difuzare, 12.01-13.58, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 1,7 puncte de rating și 20,8 % cota de piață, urmat de Pro Tv cu o medie de 1,2 puncte de rating și 15,3 procente din cota de piață. Și la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a condus cu o medie de 2 puncte de rating și 14,2 % cota de piață.

„Mă bucur enorm că telespectatorii rezonează cu ideea acestui jurnal și cu conceptul de a aduce într-un platou de știri trei prezentatori, într-un format de infotainment. Primim zilnic o mulțime de mesaje de încurajare, și asta nu ne face decât să ne străduim să evoluăm zi de zi, să găsim noi subiecte de abordat. Echipa noastră este tânără și energică și mă bucur că această energie pozitivă din platou ajunge și către cei de acasă, care ne urmăresc cu interes”, a declarat Valentin Butnaru, prezentatorul Observator.

De luni până vineri, începând cu 12:00, Andreea Țopan, Valentin Butnaru și Olivia Păunescu aduc telespectatorilor știrile de actualitate ale zilei, materiale cu și despre cele mai importante evenimente, dar și câte un invitat de specialitate, prezent în platou să dezvolte subiectele abordate în ziua respectivă.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National

Perioada 20 iunie 2019

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri