Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Premiera la Demascarea! Acesta este primul om politic care a acceptat o deghizare spectaculoasa in emisiunea lui Negru!

Duminica aceasta, la Demascarea, un foarte cunoscut om politic a acceptat provocarea lui Dan Negru de a intra intr-un rol spectaculos. Pana in aceasta editie, in platoul emisiunii au venit numerosi artisti indragiti precum Connect-R, Alex Velea, CRBL sau Paula Seling, oameni din sport precum Rica Raducanu, oameni de televiziune precum Mihai Morar, chiar si doctori, precum carismaticul doctor Bacalbasa care a intrat in rolul Spiderman. Nimeni nu s-ar fi gandit insa ca un politician va accepta sa se deghizeze si sa accepte provocarea de a intra in jocul mastilor. Daca in urma cu cateva editii Pepe il aducea sub forma de masca pe Basescu in platoul emisiunii, de aceasta data, in spatele mastii de chinez, va sta un politician in carne si oase.

Politicianul a trebuit sa stea ore bune in cabina de machiaj pentru aceasta deghizare incredibila. Intrega fizionomie i-a fost modificata, fiindu-i construit un nas fals, schimbata culoarea tenului si aplicate sprancene negre uriase. Mai mult, a purtat si o coada impletita pe spate si mustati lungi de aproape 10 centimetri, asa cum este specific portului chinezesc.

O provocare a acestui rol, atat din punct de vedere al machiajului, cat si pentru politician, a fost micsorarea ochilor. Ochii politicianului au fost micsorati incredibil de mult atat prin masca propriu-zisa si machiajul aplicat, cat si prin efortul acestuia care a trebuit sa aiba foarte mult autocontrol si sa-si mentina pe parcursul rolului ochii intredeschisi. Desi vederea nu era decat partiala si trebuia sa se concentreze sa o mentina asa, politicianul a reusit sa aduca o deghizare extrem de reusita in platoul emisiunii si sa dea viata acestui personaj.

Duminica, acesta va participa intr-un moment de umor la Demascarea, avandu-l ca ajutor de masca pe Marius Florea Vizante, in rolul unui turist. Echipele care vor intra in confruntare saptamana aceasta sunt conduse de Dr. Monica Pop, capitan in echipa medicilor, si Gina Pistol, capitan in echipa asistentelor.

Recomandari