Căutare Live

Razvan si Dani ii vor renova garsoniera unei bucurestence

“Asta-i viatza in stil Neatza”, cea mai recenta campanie a matinalului Antenei 1 si-a desemnat in aceasta dimineata castigatorul. Timp de 5 saptamani, telespectatorii s-au putut inscrie la concursul in urma caruia echipa matinalului le va transforma locuinta intr-una care sa reflecte spiritul indragitei emisiuni. Noua finalisti au fost prezenti in aceasta dimineata in platoul Neatza cu Razvan si Dani, dar numai unul a convis echipa ca merita sa ii fie renovata locuinta. Astfel, Razvan, Dani, Roxana si Vladut imbraca salopeta de muncitor si se apuca de treaba. Haiosii matinali vor pune umarul la renovarea locuintei Geaninei Coches din Bucuresti.

Razvan, Dani, Roxana si Vladut isi pun la bataie indemanarea si sunt gata sa renoveze si redecoreze apartamentului uneia dintre telespectatorele emisiunii. Geanina Coches a incarcat pe site-ul emisiunii o fotografie cu locuinta sa, iar atunci cand Razvan si Dani au sunat-o a demonstrat ca este un telespectator fidel al matinalului Antenei 1.

Astfel, s-a numarat printre cei 9 finalisti prezenti in aceasta dimineata in platoul emisiunii. Acestia au avut de trecut mai multe probe practice, iar ea pare sa se fi descurcat cel mai bine, fiind aleasa de Razvan si Dani drept castigatoare.


"Recent am achizitionat o garsoniera de 14.60 mp, unde intentionez sa locuiesc cu fiica mea, Renate, in varsta de 3 ani si 11 luni. De curand, am ramas fara slujba si nu imi permit renovarea acesteia. Impreuna cu prietenii, speram sa renovam garsoniera ''la mare arta!'", este mesajul postat de Geanina impreuna cu fotografia locuintei sale.

Cu toate acestea, nu dificultatea de a-si renova garsoniera a faut-o pe Geanina sa castige, ci modul in care s-a descurcat la probele supuse de Razvan si Dani. Printre altele a trebuit sa deseneze harta romaniei cu un trafalet pe o plansa sau sa spuna un banc inscris in tematica emisiunii.

Telespectatorii se vor reintalni cu matinalul lor preferat luni, de la ora 08.00, numai la Antena 1.

X Factor a ajuns in capitala Moldovei. Urmeaza Bucurestiul... FOTO! Mihai Bendeac retraieste povestea de iubire din clasa a X-a. Liceenii Mihai si Dana vin pe platoul de la “In puii...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri