Antena Căutare

Sâmbătă, 29 august, în direct, Antena 1 difuzează marea finală a reality-show-ului „Mireasă pentru fiul meu”

Sâmbătă seara, de la ora 20.30, Antena 1 transmite în direct marea finală a reality show-ului „Mireasă pentru fiul meu”.

Mirela Boureanu Vaida aşteaptă cu emoţii mari finala "Mireasă pentru fiul meu"

Sâmbătă seara, de la ora 20.30, Antena 1 transmite în direct marea finală a reality show-ului „Mireasă pentru fiul meu”.

„Aștept cu foarte mari emoții, dar și cu părere de rău, totodată, finalul acestui sezon, pentru că e o despărțire de oamenii cu care împart cel mai mare timp din zi, într-un an de zile. Chiar dacă nu le arăt mereu, ei îmi sunt, cumva, prieteni. Ne cunoaștem stările, problemele... Orice despărțire e grea, însă, în același timp mă bucur pentru ei că au ajuns aici. Nu e ușor să-ți rupi un an din viață de tot ceea ce ai mai drag și mai comod și să ajungi finalist al celui mai longeviv reality show din lume", a declarat Mirela Boureanu Vaida.

"Unii dintre ei vor pleca mai bogați și împliniti sufletește, pentru că vor pleca o familie. Alții vor pleca așa cum au venit. Dar, în orice caz, nimeni nu pierde. Va fi o seară încărcată de emoții și tensiune, de clipe de agonie și extaz. Va fi o seară fascinantă, magică și vom trăi fiecare secundă la intensitate maximă. Se vor declara marii câștigători ai acestui sezon. De la ora 17.00, la ora 19.00, vor avea loc transmisiunile live din Casă, cu toate pregătirile pentru finală, iar de la ora 20.30 ne întâlnim la Antena 1 până după miezul nopții pentru marea finală live <<Mireasă pentru fiul meu>>”, a mai povestit Mirela Boureanu Vaida.

Reality show-ul „Mireasă pentru fiul meu” se află la finalul celui de-al patrulea sezon, iar pe data de 5 septembrie, în direct, la Antena 1, de la ora 20.30, debutează cel de-al cincilea sezon.

FOTO: Alin de la ”Mireasă pentru fiul meu”, transformare spectaculoasă! Era timid, dar acum e un bad boy! Cum arată... În prima semifinală “Splash! Vedete la apă”, Tomi Giurgia se sărută pătimaș cu Deea înainte să se arunce în gol...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x