Staruri şi emisiuni noi la Antena 2

Săptămâna începe în forţă la ANTENA 2, cu emisiuni noi-nouţe, vedete care au făcut istorie în showbiz, dar şi informaţii proaspete despre tot ce înseamnă mondenul românesc

Săptămâna începe în forţă la ANTENA 2, cu emisiuni noi-nouţe, vedete care au făcut istorie în showbiz, dar şi informaţii proaspete despre tot ce înseamnă mondenul românesc

Şi cum ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, de luni, frumoasa Rocsana Marcu, alături de simpaticul Răzvan Botezatu, aşteaptă telespectatorii Antenei 2, în direct, de la ora 9.00, la trei ore de “Star Matinal”, pline de ştiri mondene, reportaje în exclusivitate de la cele mai tari petreceri şi evenimente de peste week-end, dar şi de râs cât cuprinde: “Nu vă aşteptaţi să vedeţi un matinal clasic. Pentru că ce vom face noi, va fi mult mai tare!”, spune Rocsana.

O altă noutate în grila de programe a Antenei 2 va fi şi emisiunea “Necenzurat”, prezentată de Adriana Bahmuţeanu: “Va fi o emisiune live, de luni până vineri, în care vom da primii știrea. Subiectele mondene vor fi anunțate, în primul rând, la Bahmu. Totul va fi schimbat față de “Începe Bahmu”, de la decor la atitudinea mea față de modul de abordare a subiectelor, necenzurat, aşa cum este, de altfel, şi numele emisiunii” declară Adriana Bahmuţeanu.

De la ora 12.00, şi apoi şi de la 16.00, toate secretele vedetelor vor fi dezvăluite în emisiunea “Star Magazine”, iar seara, de la ora 21.00 si de la 23.45 cele mai fierbinţi noutati mondene îsi vor găsi locul în “Star news”.

La rândul lor, emisiunile consacrate ale postului Antena 2, “Dincolo de aparenţe”, “Poliţia modei” “Agentul VIP”, dar şi “Răi da’ buni, vor suferi schimbări majore de conţinut. “Agentul VIP se extinde, în sensul în care timpul de emisie va fi mai lung. După şapte ani în care am lucrat cu o echipă restrânsă numeric, iată că, în fine, pot face aceleaşi emisiuni de comentarii, informaţii spectaculoase şi sinteza bazându-mă pe o echipă de stiri excelentă, pe reporteri de teren, pe transmisiuni de la faţa locului. Şi, în plus, e vorba de o formă mult mai dinamică de furnizare de informaţii, cu mai multe materiale filmate”, spune Cristi Brancu, gazda emisiunii.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri