Căutare Live

Valuri de emotie si un moment UNIC: Dalma Kovacs a imbracat costumul regretatului Liviu Vasilica si a cantat, alaturi de fiul acestuia

In cea de-a opta editie din sezonul cu numarul patru al transforming-show-ului “Te cunosc de undeva”, Dalma Kovacs ne-a oferit, din nou, un moment cu o enorma incarcatura emotionala.

Concurenta noastra a imbracat costumul popular al regretatului Liviu Vasilica, artist care a plecat dintre noi in anul 2004. Dalma a interpretat cantecul “Marine, la nunta ta”, acompaniata vocal de grupul Teleormanul, al carui membru este fiul lui Liviu Vasilica, Florin.

Cam ce credeti a fost in sufletele celor doi? Ei bine, o emotie greu de descris in cuvinte, dar pe care au reusit sa o transmita intr-un mod inedit si juriului si celor de acasa.

“Nu pot sa-ti descriu emotiile pe care le am. E ceva special sa porti hainele cuiva care a cantat atatia ani in ele...”, a spus concurenta, vizibil emotionata.

Juriul s-a bucurat din plin de prestatia Dalmei Kovacs si i-a adresat acesteia doar cuvinte de lauda.

“A fost un moment unic si cu adevarat special”, i-a spus jurata Andreea Balan.

Cum vi s-a parut interpretarea Dalmei din aceasta seara?

Urmareste toate momentele pe tecunoscdeundeva.a1.ro!

Emisiunea integrala e pe AntenaPlay.ro!

Pepe a fost “politaiul sexos” pe scena “Te cunosc de undeva!”: A atins tot ce-a prins, pe ritmurile piesei “Eins, Zwei, ... Maria Buza isi canta ODA: S-a trasformat in Debbie Harry, o blonda extrem de sexy...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri