Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Veste mare din partea lui Ionuț și a Loredanei! Au spus totul înainte cu câteva ore de marea finală "Mireasă pentru fiul meu"

Cu doar câteva ore înainte de marea finala "Mireasă pentru fiul meu", Ionuț și Loredana, unul dintre cele mai iubite cupluri care nu au rezistat însă până în finală în Casa Mireselor,  au dat o veste care îi bucură enorm pe susținătorii lor.

Cu doar câteva ore înainte de marea finala "Mireasă pentru fiul meu", Ionuț și Loredana, unul dintre cele mai iubite cupluri care nu au rezistat însă până în finală în Casa Mireselor, au dat o veste care îi bucură enorm pe susținătorii lor.

Ionuț și Loredana, foști concurenți, au dat o veste foarte bună în această dimineață. "Dragi susținători, astăzi ne vom prezenta la marea finala Mireasă pentru fiul meu de la ora 17:00-19:00 și 20:00-00:00 ! Vă pupăm cu drag, o zi frumoasă alături de cei dragi!", a apărut pe pagina de Facebook a celor doi îndrăgostiți.

Vestea a fost confirmată de frumoasa Loredana, invitată în studioul emisiunii pentru a-și susține foștii colegi. Curios, prezentatorul Dorian Popa a fost chiar curios să-i mângâie burtica de graviduță.

Finala ”Mireasă pentru fiul meu” 2016. Toți cei care erau nerăbdători să îi vadă pe foștii concurenți au mari emoții până deseară. Se anunță o finală plină de surprize.

Recomandari