Antena Căutare

ALORS ON DANCE!!! Bittman l-a trimis la Bendeac, Bendeac la Bittman si tot asa: Cristi Geambasu

Anul trecut, Cristi Giambasu scria romane de dragoste si isi incerca norocul la X Factor. Anul acesta, a revenit pe scena super show-ului, dar nu in calitate de concurent, ci de sustinator

Anul trecut, Cristi Giambasu scria romane de dragoste si isi incerca norocul la X Factor. Anul acesta, a revenit pe scena super show-ului, dar nu in calitate de concurent, ci de sustinator.

"Felina sufocata cu perna" (asa cum l-a descris Cheloo acum un sezon) a ascultat de sfatul domnului Bittman si a plecat sa isi incerce norocul la "Romania danseaza". Dansul lui special, pe "Alors on Dance", a fost mai mult decat surprinzator, complet nemaivazut. Asa ca Mihai Bendeac l-a trimis din nou la X Factor, sa se reintalneasca cu juriul.

Zis si facut. Asa s-a convins Giambasu ca interpretarile lui sunt memorabile. Nici Bittman, nici Cheloo nu l-au uitat, iar jurata Delia a insistat sa ii arate din nou miscarile lui.

Vruum, vruuum... Politistul care se desCATUSEaza pe motor... Milica, striparul care stie ce (nu) are do major la cheie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x