Antena Căutare

Ce piesă, ce încărcătură. Ioana Savu „a ars” pe scenă și a făcut-o pe Delia să lăcrimeze: „Mi se pare fantastic ce ai reușit, tu, copile!”

Pentru Ioana Teodora Savu, primii 15 ani de viață au reprezentat o continuă luptă. Adolescenta din București a îndurat multă durere și chiar un dignostic ce a fost la un pas de a o lăsa imobilizată la pat. Acum, duce o luptă pentru sufletul ei și vrea să își îndeplinească visul de a câștiga ”X Factor”. Intervențiile eșuate făcute pentru dublă scolioză au fost la un pas de o lăsa imobilizată, astfel că acum, corsetul pe care trebuie să îl poarte zi și noapte reprezintă un chin, dar și salvarea sa.

Greutățile prin care ea a trecut au învățat-o să lupte pentru tot ceea ce are, iar țelurile fixate de Ioana nu sunt deloc mici sau ușor de cucerit. ”Vreau să continui cu muzica, dar aș vrea să fiu și doctor”, a spus Ioana. Iar dacă pentru admiterea la Medicină este încă prea tânără, Ioana are acum ocazia să își continue drumul la ”X Factor”.

Piesa Didei Drăgan interpretată de tânpra concurentă i-a impresionat pe cei patru jurați care au recunoscut că a fost unul dintre cele mai frumoase momente din bootcamp de până acum.

Jurații au rămas fără cuvinte în fața Narcisei cea cu ochii verzi: „V-am adus câte ceva”. Delia așteaptă să primească un... A început șarada înlocuirilor. Prima schimbare vine ca un trăsnet: „Nu-mi vine să cred. E pe bune? Doamne, ce tensiune”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x