Antena Căutare

Ce promisiune i-a făcut Nick Casciaro iubitei sale, înainte de a câștiga X Factor 2021. Frumoasa italiancă a dezvăluit totul

Nick Casciaro este marele câștigător al sezonului 10 X Factor. Înainte de a obține acest titlu, Nick i-a făcut o promisiune importantă iubitei sale.

Colaj cu Nick Casciaro la X Factor și iubita lui Galerie
Nick Casciaro a câștigat sezonul 10 X Factor | Mihai Stetcu & Instagram

Înainte de a prezenta ultimul moment din Marea Finală X Factor 2021, Nick Casciaro a primit un mesaj video de la frumoasa sa iubită, mesaj în care i-a amintit despre o promisiune pe care italianul i-a făcut-o acesteia, în cazul în care va câștiga show-ul.

Astfel, Nick Casciaro i-a promis iubitei sale că dacă va câștiga X Factor 2021, atunci o va lua în căsătorie pe tânără.

Dorința lui Nick Casciaro i s-a împlinit, el fiind câștigătorul sezonului 10 X Factor România, iar acum iubita sa așteaptă ca artistul să se țină de promisiune.

Citește și: Cum arată iubita lui Nick Casciaro, concurentul X Factor din grupa Loredanei. Cântărețul iubește o italiancă superbă

Promisiunea pe care i-a făcut-o Nick Casciaro iubitei sale, înainte de a câștiga Finala X Factor 2021

Nick Casciaro se iubește cu o italiancă superbă pe care o cheamă Maria Sacchi, în vârstă de 31 de ani.

„Te aștept și te iubesc și mi-am promis că dacă vei câștiga X Factor mă iei de soție. Deci grăbește-te!, i-a transmis iubita lui Nick Casciaro, în Marea FInală X Factor 2021.

Nick Casciaro a primit cu emoții vestea că publicul din România l-a îndrăgit și l-a votat, oferindu-i astfel titlul de câștigător X Factor, sezon 10.

„Tot ce s-a întâmplat aici mi-a umplut inima. Sunt foarte, foarte fericit. Pentru mine, X Factor este o renaștere”, a declarat Nick Casciaro, cel de-al zecelea câștigător X Factor.

Nick Casciaro a fost concurentul căruia Loredana i-a spus încă din audiții că împreună pot câștiga concursul. De-a lungul competișiei, Nick Casciaro i-a impresionat pe toți cu timbrul său vocal, dar și cu puterea de a transmite un mesaj, în cadrul unui act artistic desfășurat pe scenă.

Citește și: Finala X Factor 2021. Nick Casciaro și Loredana au dansat ca în „Dirty Dancing” și au cântat „The Time of My Life”

Cine este Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor

Nick Casciaro este un tânăr în vârstă de 31 de ani din Italia care a decis să vină la „X Factor” pentru a demonstra tuturor că are o voce spectaculoasă, nu doar un fizic de invidiat.

Artistul a dezvăluit faptul că a practică sport încă de când era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și iubește mult muzica.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Nick Casciaro a emoționat o sală întreagă cu piesa „Unchained melody”, în etapa de Battles

De asemenea, practică surfing și visul său este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, în însorita Californie.

Nick Casciaro a avut un parcurs impresionant în cadrul competiției X Factor 2021 și a reușit să cânte melodii în limba română. În ultima înfruntar eînainte de Finală, Nick Casciaro a cântat alături de Ștefan, J. Doyle melodia „Sanie cu zurgălăi”, iar în Finală, Nick Casciaro a interpretat alături de Dinu Iancu Sălăjanu melodia „Ciobănaș cu 300 de oi”.

Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor: „Pentru mine, X Factor este o renaștere”. Ce a declarat Loredana... Cine e Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezonul 10. Tânărul a făcut senzație în Marea Finală a show-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x