Antena Căutare

"Dodo", culturistul. "Trebuie sa tragi de voce asa cum tragi de fiare!"

Face culturism de cinci ani. Si asta se vede! Mai ales cand Delia ii cere sa-i vada...patratelele. Cheloo asmute juriul impotriva sa. Dar sibianul nu se pierde. Canta si pleaca acasa cu trei de "DA"!

Galerie
E bine facut si stie si sa cante

Face culturism de ceva vreme. Cu toate astea, e constient ca "pachetelele" nu-l vor ajuta la X Factor. Chiar el spune: "Aici iti trebuie suflet! Si eu il am!". Zice ca s-a apucat de...gantere pentru ca era mic, pricajit, costeliv. Desi a participat la ceva concursuri, unde, de doua ori, a iesit chiar campion national, lui Dorin Rasnoveanu nu i-a fost frica. "Cel mai mult am tremurat la BAC", zice el.

Intra pe scena. A mai fost acolo, doar ca atunci era numai in...slip. Bittman e copoi batran, "miroase" ceva. "Tragi de fiare?". "Putin!", vine raspunsul "Da, cam in fiecare zi!", contraataca juratul. Delia nu mai pierde vremea. Vrea sa vada celebrele patratele "desenate" pe "bordul" oricarui culturist. "Dodo" se conformeaza. E epilat, tatuat, ca la carte. "Mrrrrr", e onomatopeea scoasa de Delia. Se apuca de cantat. Super tare! Interpreteaza ceva lansta de o...fata. Dar "jucaria" merge. Delia si Bittman sunt in picioare. Sala il acompaniaza. Cheloo nu-l slabeste. "Vreau sa-l huiduiti, sa vedem daca se pierde!". Dar "Dodo" sta drept si arunca replica geniala. "Daca ma huiduie, imi convine, insemna ca sunt aici!". "Ca sa-i faci sa taca, mai arata-le abdomenul!", glumeste jurata. "Esti foarte dulce, pe bune!", i se spune. Mai mult. Aude. "Ai zambet, ai carisma, ai sanse!". Asta vine din gura lui Bittman si e adresata unui...barbat!

"Insa asa cum tragi de fiare trebuie sa tragi de vocea ta. E mult de lucrat!". Cheloo nu vrea sa-l scape. "Cu freza asta de cuc, n-ai mari sanse!" "Nu-i nimic, ma tund. Chel!" Si "Dodo" cel rusinos si timid primeste trei de "DA!"

Vezi acum LIVE X Factor!... Cu un tiramisu nu se...coace factorul X...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x