Antena Căutare

Finala X Factor 2021. Bryana Holingher a interpretat piesa „Talking To The Moon” într-un mod excepțional: „A fost cea mai bună!”

Bryana Holingher, finalista lui Florin Ristei, a luat cu asalt scena X Factor în Marea Finală a sezonului 10. La doar 14 ani, concurenta a avut o interpretare de excepție a piesei „Talking To The Moon”.

bryana-holingher-rochie-albă-x-factor Galerie
Bryana Holingher, finalista lui Florin Ristei, a luat cu asalt scena X Factor în Marea Finală a sezonului 10. | Mihai Stetcu

Bryana Holingher se numără printre cele mai talentate concurente care au pășit pragul platoului X Factor în sezonul 10. La doa 14 ani, finalista a reușit să ridice în picioare publicul și să cucerească inimile juraților, mai ales după momentul din audiții.

Concurenta a pășit pe scenă cu emoții de fiecare dată, însă și-a căpătat încrederea pe parcursul momentului. Aceasta a evoluat încet de-a lungul show-ului, dar cu pași siguri și vizibili.

Bryana Holingher, interpretare excepțională a piesei „Talking To The Moon”, în Marea Finală X Factor sezonul 10

Finalista lui Florin Ristei a pășit descultă pe scena X Factor, însă ce a urmata lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Tânăra a cântat perfect piesa lui Bruno Mars - „Talking To The Moon”, iar jurații au ascultat-o cu plăcere.

Într-o rochie albă și cu o voce specatculoasă, Bryana Holingher a reușit să atragă atenția tuturor asupra momentului său memorabil. La doar 14 ani, concurenta a reușit să strălucească pe scenă și să facă show complet.

Citește și: Finala X Factor 2021. Ce valoare are marele premiu al sezonului 10. Cu câți bani pleacă acasă câștigătorul

Piesa pe care a interpretat-o a transmis o mulțime de emoții și o stare pe care jurații nu au putut să o treacă cu vederea. Florin Ristei a fost încântat de prestația finalistei și nu și-a luat ochii de la ea nici măcar o secundă.

Bryana Holingher a primit o mulțime de laude din partea juraților, în Marea Finală X Factor sezonul 10

Momentul Bryanei Holingher a fost aplaudat din plin de către public și cei trei jurați. Tânăra a reușit din nou să surprindă cu apariția sa specatculoasă și interpretarea excepțională.

Wow, după părerea mea a fost cel mai bun moment al tău de la X Factor. Fabulos cum ai reușit să transmiți emoția prin cântec”, a spus Ștefan Bănică. Totodată, juratul a ținut neapărat să-i întoarcă favorul lui Florin Ristei și a dezvăluit că va pune mâna pe telefon pentru a o vota pe finalistă.

Citește și: Finaliști X Factor 2021. Bryana Holingher a uimit pe scenă la doar 14 ani. Vezi momentele care au adus-o în marea finală

A fost o seară magică și un moment foarte sensibil. Mă bucur că am putut să fiu aici și să văd un spectacol atât de frumos.”, a mărturisit și Loredana.

A fost cea mai bună performanță a Bryanei pe care am văzut-o eu. Felicitări!”, a mai adăugat și Florin Ristei.

Cine este Bryana Holingher de la X Factor 2021

Bryana este olteancă și are încredere că deține toate atuurile necesare pentru a câștiga X Factor 2021.

Bryana s-a născut și a copilărit în Craiova, dar atunci când părinții ei au plecat la muncă în străinătate, a rămas cu bunica. După ce bunica a început să aibă probleme de sănătate, ea a decis să se mute la țară și acum Bryana vine în fiecare weekend să o viziteze.

La audțiile X Factor 2021 tânăra concurentă a spus că visează să aibă concerte în toată lumea.

Cum se alege câștigătorul X Factor 2021

În finala sezonului 10 X Factor, publicul este cel care decide cine va obține marele premiu. Potrivit regulamentului concursului, oamenii își pot vota preferatul în Marea Finală X Factor 2021, prin voturile trimise prin SMS la 1313.

Votul va fi unic, astfel încât de pe un număr de telefon se poate trimite un singur vot.

Așadar, pentru a-l vota pe Nick Casciaro trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „NICK”.

Pentru a-i vota pe Jomajii trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „JOMAJII”.

Pentru a-l vota pe Andrei Duțu trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „ANDREI”.

Pentru a o vota pe Bryana Holingher trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „BRYANA”.

Finalistul care va obține numărul cel mai mare de voturi din partea telespectatorilor va fi declarat marele câștigător al Concursului și va obține premiul în valoare de 50.000 de euro. Votul va fi permis de la începutul Finalei.

Finala X Factor 2021. Andrei Duțu a captat atenția juriului cu piesa „Say Something”. Tânărul a adus emoție pură pe scen... Finala X Factor 2021. Nick Casciaro, moment sublim cu piesa „Who Wants To Live Forever”: „A sunat demențial”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x