Antena Căutare

X Factor 2021, 17 decembrie. Bryana Holingher și Betty Iordăchescu, duel plin de energie pe piesa „good 4 u”: „Sunteți speciale”

Bryana Holingher și Betty Iordăchescu s-au „duelat” în ultima înfruntare înainte de Finala X Factor 2021. Cele două au ales ăs cânte o piesă de actualitate, care li s-a potrivit perfect. 

Bryana Holingher și Betty Iordăchescu, p scena X Factor 2021 Galerie
Bryana Holingher și Betty Iordăchescu au interpretat piesa „good 4 u” | Antena 1

În ediția de pe 17 decembrie, ultima înainte de marea Finală X Factor 2021, Bryana Holingher și Betty Iordăchescu au urcat pe scenă, fiecare cu dorința de a-l reprezenta pe Florin Ristei în Finală.

La repetiții, Florin Ristei le-a dat sfaturi fetelor referitoare la duelul pe care l-au pregătit.

Înainte de a-și începe duelul, Florin Ristei le-a spus să se gândească la faptul că poate e ultima șansă pentru ele

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Betty Iordăchescu a cântat Family Portrait și a impresionat cu atitudinea „asumată”

Bryana Holingher și Betty Iordăchescu au cântat „good 4 u”

Potrivit regulamentului, cei doi concurenți / grupuri rămași în competiție din fiecare categorie se duelează pe scena X Factor. Așadar, prestația categoriei a cărei mentor este juratul Florin Ristei a început cu duelul dintre Bryana Holingher și Betty Iordăchescu.

Cele două tinere de 14 respectiv 15 ani au interpretat împreună piesa „Good 4 u” de la Olivia Rodrigo.

Fetele au fost energice pe scenă și i-au încântat pe toți.

Întrebată de prezentatori dacă i-ar da lui Betty jumătate din premiul X FActor, Bryana a răspuns: „Nu-i dau jumate, că e prea mult”, răspuns care i-a amuzat pe toți.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Bryana Holingher, interpretarea de senzație a piesei „Sorry not sorry” din etapa de Battles

Jurizarea duelului Bryana Holingher și Betty Iordăchescu

„Mi s-a părut foarte interesantă alegerea asta și le-a picat foarte bine lor. Arătați foarte bine. Încerc să-mi dau seama care e mai vulnerabilă și nu-mi dau seama, o joacă foarte bine, sunt cele mai bune prietene, așa pare”, a spus Delia.

„Fetele sunt foarte frumoase și foarte speciale. Sunteți două lumi diferite, piesa mișto, voi aveți energie, Felicitări”, a fost comentariul Loredanei.

„A fost foarte bine. Sunteți mezinele acestui concurs și ați fost forță”, a spus Ștefan Bănică.

„N-a fost de 10, n-au făcut nici tot ce am vorbit ieri la repetiții, însă sunt cele mai mici. La 14 ani să urci pe scenă e destul de greu. Dar v-ați comportat ca niște profesioniste, ați cântat împreună”, a spus Florin Ristei despre duelul concurentelor sale.

Cine este Betty Iordăchescu de la X Factor 2021

Betty Iordăchescu are 15 ani și a participat la concursuri internaționale, la care a fost premiată.

Betty Iordănescu este foarte pasionată de mașini și participă des la curse, pentru vârsta ei, desigur. Sportul este, pe lângă muzică, activitatea sa preferată.

„Am 15 ani și sunt din București. Sunt elevă și sunt foarte competitivă. Pentru mine, competiția este foarte benefică, dacă nu sunt antrenată. Îmi place foarte mult să mă duelez. Sunt foarte pasionată de sport, de asta îmi petrec foarte mult timp aici. E o senzație pe care nu o găsești nicăieri. În spiritul competiției, e o senzație mișto să driftuiești. Experiența X Factor este asemănătoare. Eu sunt mai determinată ca niciodată să câștig. Am cântat la concursuri internaționale, dar și în țară”, a spus Betty Iordăchescu în audițiile X Factor 2021.

Cine este Bryana Holingher de la X Factor 2021

Bryana este olteancă și are încredere că deține toate atuurile necesare pentru a câștiga X Factor 2021.

Bryana s-a născut și a copilărit în Craiova, dar atunci când părinții ei au plecat la muncă în străinătate, a rămas cu bunica. După ce bunica a început să aibă probleme de sănătate, ea a decis să se mute la țară și acum Bryana vine în fiecare weekend să o viziteze.

Tânăra concurentă a spus la audții că visează să aibă concerte în toată lumea.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Finaliști X Factor 2021. Nick Casciaro, italianul care a uimit de la prima piesă. Vezi momentele care l-au adus în marea... X Factor 2021, 17 decembrie. Bryana Holingher, moment spectaculos cu piesa „Ain’t No Other Man”: „Ești deja o câștigătoa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x