Căutare Live

În urmă cu câteva zile a fost surprinsă la o clinică de fertilizare, iar acum într-o ipostază extrem de tandră cu soţul ei. Delia şi Răzvan, aşa cum nu i-ai mai văzut!

Delia a profitat de soare şi a ieşit la plimbare alături de soţul ei.  Și, chiar dacă sunt căsătoriți de ani buni, cei doi au părut să fie la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. 

Delia a profitat de soare şi a ieşit la plimbare alături de soţul ei. Și, chiar dacă sunt căsătoriți de ani buni, cei doi au părut să fie la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

Ținându-se de mână, Delia și Răzvan, îmbrăcați în ton cu vremea de afară, s-au relaxat minute bune plimbându-se pe jos, până la mașină. Delia, zâmbind larg, uitându-se în ochii soțului ei, ținând în mână o plăsuță cu, probabil, două cafele, părea să nu se poată desprinde de Răzvan, conform AntenaStars.ro.

Și, dovedind că relația dintre cei doi este, în continuare, extrem de apropiată, Delia părea să se și pisicească puțin pe lângă Răzvan în timp ce acesta avea conversația cu pricina la mobil.

"Am venit să nu stau acasă". Îți sună cunoscut? Așa își făcea intrarea la X Factor, Viorel Grecu, anul trecut.... Vestea care întristează milioane de fani din toată lumea! Fifth Harmony se destramă. Ce a declarat trupa formată la X Fa...
Ultimele știri