Antena Căutare

Ioana Anuta - iata ce a cantat in finala!

Ioana Anuta a inceput marea finala cu melodia "Halo". Desi a fost singura pe scena, asta nu a impiedicat-o sa emotioneze o sala intreaga. O piesa pe care Beyonce o canta senzational - ar fi fost usor sa se incurce. Insa tanara a cantat impecabil!

Ioana Anuta - iata ce a cantat in finala! Galerie
Ioana Anuta

Ioana Anuta a inceput marea finala cu melodia "Halo". Desi a fost singura pe scena, asta nu a impiedicat-o sa emotioneze o sala intreaga. O piesa pe care Beyonce o canta senzational - ar fi fost usor sa se incurce. Insa tanara a cantat impecabil!

"Doamne, cum a cantat piesa asta!", a exclamat Delia, impresionata de evolutia Ioanei. Dan Bittman a pus accent pe faptul ca tanara vinde muzica. Nici macar Cheloo parca nu a fost el insusi. Cu sinceritate, a recunoscut: "Ioana, a fost bine!"

Cei mai infocati sustinatori ai tinerei s-au strans acasa la familia Anuta, in Slatina. Parintii, matusile, bunicii, prietenii i-au trasnmis pe rand Ioanei cat de mandri sunt de ea, cat de mult o iubesc si ca o sustin cu toata fiinta lor. Cu vocea tremuranda, mama ei i-a spus ca locul ei "e acolo pe scena" si i-a amintit ca trebuie sa fie puternica. "M-ai facut cel mai fericit om din lume", a marturisit si tatal fetei.

Bunicul din partea mamei i-a facut Ioanei si o surpriza. O poezie simpatica, pentru nepoata care l-a facut atat de mandru: "De la Slatina-n Bihor / Striga toti oltenii-n cor / Cu Ioana noastra-n frunte / Nu e Factor sa ne-nfrunte".

Orice slatinean, fie ca o cunoaste sau nu personal pe Ioana Anuta, e alaturi de ea. Colegii de clasa au votat-o in fiecare seara, iar locuitorii din orasul natal ai tinerei s-au mobilizat: taximetristii, ziaristii si prezentatorii locali de radio isi indeamna colegii, cititorii si ascultatorii sa o voteze pe Ioana.

Ioana Anuta a urcat din nou pe scena, de aceasta data insotita de un invitat special. Nimeni altul decat castigatorul primului sezon X Factor, Andrei Leonte. Cei doi tineri artisti au cantat o melodie ritmata, dar emotionanta: "Broken Strings", interpretata original de James Morrison si Nelly Furtado.

Faptul ca se stiau de dinainte de X Factor s-a simtit. Au avut o conexiune incredibila, iar Ioana a recunoscut ca s-a simtit foarte bine pe scena alaturi de Andrei.

Natalia Selegean a parasit competitia, asa ca Ioana Anuta se infrunta cu Tudor Turcu in marea finala. Tanara a urcat pentru a treia oara pe scena X Factor in aceasta seara si a interpretat un colind plin de romantism: "All I Want For Christmas Is You".

"Fata asta a evoluat intr-un mod incredibil", a spus Delia, in timp ce Cheloo nu s-a declarat impresionat de nimic. Dan Bittman si-a aparat cu vehementa concurenta , spunand ca ea merita sa castige X Factor.

Poti sa o votezi pe Ioana Anuta la cu un SMS la 1313 cu textul "IOANA", numai dupa ce Razvan si Dani dau START VOT!

Prima decizie a publicului: Natalia Selegean eliminata din concurs!... Tudor Turcu - iata ce a cantat in finala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x