Antena Căutare

Ionut si Gabriel Ionescu. In the name of the Father. Doi ani despartiti, X Factor i-a reunit!!!

Tata si fiu. Ionestii. E greu sa-i separi, desi au prestatii diferite. Si, in plus, n-au stat destul despartiti?

Tata si fiu. Ionestii. E greu sa-i separi, desi au prestatii diferite. Si, in plus, n-au stat destul despartiti?

Nu-si mai vorbesc de doi ani. Au "auzit" ca sunt concurenti la X Factor, dar nu-s siguri. Poarta acelasi nume, nu impart aceeasi casa. Sunt tata si fiu. Cu doi ani in urma, Ionut s-a suit in tren si...dus a fost. Neintelegeri. A ajuns la Automatica, a intrat la facultate, desi parintele ii spunea, aratand cersetorii: "Vezi, asa vei ajunge !?!".

Tatal trecea printr-o pasa proasta: probleme cu banca, probleme cu firma. Dar, cu toate acestea, ce parinte nu-si iubeste copilul? Ar fi trebui prezentati separat, dar cum Razvan i-a adus, pe scena, unul langa celalalt, cum sa-i desparti? Nu s-au impacat, dar, ceea ce conteaza, e ca au facut primul pas. Iar cea mai buna replica vinde la sora cea mica: "Vezi, mai, ca tati inca te iubeste?" Ce au cantat, are mai putina insemnatate. Important e ca merg mai departe. Ca o familie sau nu, e treaba lor. Au sase de DA. Sau trei, de doua ori. Pe numele IONESCU. Ionut si Gabriel.

Vecina. Dani a rugat o vecina sa-i tina locul! SI CE VECINAAAA!... Au ales sa cante HOLOGRAF! Pe barba lor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x