Jurații au rămas fără cuvinte în fața Narcisei cea cu ochii verzi: „V-am adus câte ceva”. Delia așteaptă să primească un cadou cu factor X!

După ce prezența sa a uluit o țară întreagă, Narcisa Stănescu, revine la X Factor”, de această dată în Bootcamp, încercând să își câștige locul și în etapa următoare.

Narcisa Stănescu o tânără de 17 ani de etnie romă, din neam de căldărari, extrem de frumoasă și îmbrăcată în costum tradițional, cusut cu fir auriu i-a uimit pe jurați la audiții nu doar cu ochii verzi, ci și cu povestea ei fascinantă de viață.

Promisă încă de la vârsta de 6 ani, tânăra a crescut împreună cu cel care în urmă cu 8 luni i-a devenit soț, astfel că, până a venit ziua nunții, cei doi adolescenți au ajuns să se îndrăgostească.

În etapa audițiilor, Narcisa a cântat relaxată în fața juraților, dar nu a reușit să îi convingă chiar pe toți, așa că a pus și un pariu, după ce Carla’s Dreams i-a dat un vot negativ. Cei doi au pariat atunci ca dacă Narcisa va avea mai multă ”dulceață în voce” și va ajunge în Bootcamp, juratul a promis că îi va pune la dispoziție studioul profesionist pentru ca aceasta să înregistreze o piesă. Dacă nu, Narcisa îi va face cadou o broboadă tradițională.

Ajunsă în Bootcamp, Narcisa și-a dorit să le facă juraților câteva cadouri cu semnificație, înainte chiar să afle dacă a pierdut sau nu pariul. Astfel, cei patru au primit fiecare câte un costum tradițional vechi de mai bine de 70 de ani, toate moștenire de familie.

Ultimele știri