Antena Căutare

Jurații se pun în pielea concurenților. Ce ar cânta Delia, Brenciu, Bănică și Carla’s Dreams dacă ar participa la ”X Factor”: ”Aș alege ceva clasic"

Înainte de marea finală ”X Factor” din acest sezon, care va avea loc vineri, 22 decembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1, cei patru jurați încearcă să găsească acele melodii care să li se potrivească perfect discipolilor lor. Dar iată ce ar alege aceștia să cânte dacă, la rândul lor, ar urca pe scenă în calitate de concurenți.

Înainte de marea finală ”X Factor” din acest sezon, care va avea loc vineri, 22 decembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1, cei patru jurați încearcă să găsească acele melodii care să li se potrivească perfect discipolilor lor. Dar iată ce ar alege aceștia să cânte dacă, la rândul lor, ar urca pe scenă în calitate de concurenți.

Juratul ”X Factor” Horia Brenciu ar merge pe impresie de la cap la coadă, așa că alegerea sa este una foarte îndrăzneață. ”Cred că aș cânta o piesă a capella, nu foarte cunoscută, dar care să mi se potrivească de minune. Nu-i ușor să cânți fără niciun instrument, dar dacă totul merge bine, merită riscul. Nimic nu emoționează mai tare decât o voce sinceră, bine dimensionată pe o partitură isteață. Și chiar dacă apar una sau două note false, e real, e frumos… și arată juratilor că ești om și că nimeni nu-i perfect!”, spune Brenciu, care anul acesta va merge în finală alături de americanul Jeremy Ragsdale.

Ștefan Bănică, cel care până acum l-a provocat pe discipolul său Pierluca Salvatore alegându-i piese cât mai diferite, mărturisește că nu are o anumită melodie pe care ar încerca-o, în timp ce Delia ar merge pe o variantă foarte tehnică, la sigur. ”Aș alege ceva clasic, ca să fiu sigură” Ceva mai vechi și foarte cunoscut, foarte <pe voce>”, a spus jurata ”X Factor”, cunoscută pentru apetitul său pentru melodiile care pun în valoare calitățile vocale ale concurentului.

De partea cealaltă, Carla’s Dreams are o melodie preferată pentru o astfel de situație. ”Dacă aș fi concurent în audiții aș alege să cânt <Jealous>, de la Labrinth. Îmi pare o piesă perfectă pentru audiții la orice concurs”, consideră juratul ”X Factor”.

În marea finală de vineri, de la ora 20.00, pe Antena 1, fiecare dintre cei patru jurați va avea câte un concurent din echipa sa care, initial, a fost compusă în Bootcamp din zece membri. Delia va merge alături de Francesca Nicolescu, echipa Horia Brenciu va fi prezentă prin vocea lui Jeremy Ragsdale, muzica clasică va fi reprezentată în continuare de Ad Libitum și Carla’s Dreams, în timp ce Ștefan Bănică va continua să lucreze alături de Salvatore Pierluca pentru ca vineri să aibă o apariție remarcabilă în marea finală.

Horia Brenciu va petrece Ajunul Crăciunul în familie. Juratul X Factor aşteaptă cadourile acasă: "Moș Crăciun știe ... Jurata X Factor, Delia ”Să participi la X Factor e ca și cum ți-ai începe cariera cu un hit!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x