Antena Căutare

L-a facut pe Cheloo sa-i zica: "Cred ca esti un mincinos, frate!", desi a cântat super sub farmecul Deliei

Cristi Necsoi a simtit pe pielea lui discursul lui Cheloo, dar s-a calificat mai departe primind cite un DA de la Delia si Bittman

Galerie
Cheloo nu a fost incantat de interpretarea lui Cristian

Aliniati in fata casei din Baia Mare, tatal, mama, bunica si bunicul il saluta din adincul sufletului parintesc: "Bafta, esti cel mai bun!". Cristi Necsoi urca la volanul Loganului gri-petrol si demareaza spre celebritate!

Are 19 ani si o figura blinda, parca mereu zimbitoare. Este ca ursuletul de plus din camera adolescentelor, care prinde viata peste noapte si incepe sa cinte si sa danseze.

Paseste timid pe scena. E imbracat in pantaloni 3 sferturi si un tricou usor marinaresc. Delia il masoara cu dragul pe care-l prinzi fata de ursuletii de plus. "Nu vrei sa incercam o joaca?", il intreaba. "Poate", raspunde Cristi. "Poateeee?", intreaba jurata X Factor surprinsa, in timp ce Cheloo spune ca pentru el: "Omu' e nebun direct...".

Walking in Memphis a lui Marc Kohn este insa piesa perfecta pentru "o joaca". Ursuletul de plus incepe sa cinte. Frumoasa se ridica si se indreapta spre el. E imbracata intr-o rochie alba cu decolteu generos, pe tocuri, cu parul putin ciufulit ce-i pune in lumina ochii superbi albastri. Cristi ingenuncheaza in fata ei. Inima ii bate puternic, dar rezista. Nu se pierde. Cinta superb. Urmeaza dialogul cald cu Delia si Bittman, care-l intreaba: "Tu cum cuceresti fetele?". "Le privesc in ochi si le spun: "Esti asa frumoasaaaa"", marturiseste tinarul in ritmul melodiei holografilor!

Trimis la podea de Cheloo

Cheloo rupe momentul de magie! Ursuletul de plus trece la locul sau in coltul camerei. "Un singur lucru ma deranjeaza, frate! Atitudinea! Ai dreptul sa fii ingimfat, dar dupa ce ajungi acolo, sus!" Si Cheloo ridica mina aratind ca mai e mult pina la marele premiu! "Asta-i una. Si doi, cumva simt asa ... o atitudine de predicator la o biserica incerta din America" ... Se ridica in picioare si mimeaza ..."stii, baietii aia cu cravata subtire la git si Bilbia sub brat incercind sa predice despre bunatate. Cred ca esti un mincinos, frate! Cred ca nu esti atit de vesel pe cit vrei sa pari! Am dreptate? Ai studiat risul in oglinda?". "Da", ingaima Cristi timid. "Nu contest, cinti bine, e de ajuns?". Cristi se clatina acum. A rezistat seductiei, dar nu rezista unui dialog frontal... "Aaaa ... Nu-i de ajuns ... Prezenta scenica e mai mult de ... Pentru mine, sincer .... imi place sa ma simt foarte mult pe scena ...". E putin incoerent. Cheloo pune verdictul: "Pe mine nu m-ai cistigat, sa stii! Simt cind omul ride in plus". "Sper ca publicul a fost incintat", incearca sa iasa din corzi Cristi. "Nu conteaza, ca eu judec aici! Eu judec!", rinjeste Cheloo.

Salvat de Delia & Bittman

Camera de filmat se muta pe Bittman: "Mie-mi place ca e vesel, pozitiv, are o voce foarte frumoasa, un timbru foarte bun si putem lucra la tupeu ... daca intra pe mina mea ...". "Sper", se aude soptit dinspre tinarul zdrobit de Cheloo cateva clipe mai inainte. "Eu zic DA!, de la mine ai un DA", conchide Bittman. 1-1.

Ce va zice Delia? Nu-i greu de intuit. Ursuletul de plus din camera ei cintase minunat. Nu avea cum sa-i zica NU. "Raspunsul meu e DAAAA, pentru ca te vreau!".

De emotie, Cristi nu a nimerit din prima iesirea din scena. Drumul spre glorie e intortocheat in cele mai dese cazuri. :)).

Diana Scripca, una a pregatit, alta a cantat si s-a calificat!!!... Fericire in contra-alto: Francisca Dulceanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x