Antena Căutare

Le-a spus că vin să se uite, dar au trăit surpriza vieţii! Reacţie DE MILIOANE a părinţilor când şi-au văzut FATA pe scenă

Ai ei n-au susţinut-o niciodată pe drumul muzicii, spunându-i că nu-i o meserie sigură, dar Adriana Colaci a vrut să le demonstreze contrariul.

Ai ei n-au susţinut-o niciodată pe drumul muzicii, spunându-i că nu-i o meserie sigură, dar Adriana Colaci a vrut să le demonstreze contrariul.

Şi-a luat părinţii la audiţiile X Factor, spunându-le că n-ar fi rău să-şi petreacă o zi împreună, privind talentele muzicale ale ţării. Zis şi făcut, numai că, din senin, fata de 16 ani a dispărut.

"Le-am zis alor mei că mă duc până la baie, ei nici măcar nu ştiu că eu voi cânta pe această scenă", le-a spus tânăra din Deva lui Răzvan şi Dani.

3, 2, 1 şi Adriana e pe scenă! Mama lăcrimează direct, tatăl începe să tremure de emoţie. Reacţia e incredibilă. Puştoaica ne cântă "Ipotecat", hitul Deliei, şi se descurcă mai mult decât bine.

Juraţii au apreciat curajul şi vocea Adrianei şi au trimis-o în etapa viitoare! Oare ce surprize ne vei mai face atunci?

Filip Dongo, de pe patul de spital, direct pe scena de la „X Factor”... Buburuza simpatică de la Tip Top Minitop a încins atmosfera cu vocea ei... și un joc de fotbal!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x