Antena Căutare

Momente de panică la audiţii! În ediția de vineri, 25 septembrie, Barbie de România leșină pe scena X Factor

Viața e roz și roz este lumea toată! Dar pentru Barbie de România scena X Factor nu va fi atât de colorată pe cât se aștepta. Vineri, 25 septembrie, de la 20.30, jurații show-ului de la Antena 1 au parte de un moment neașteptat, care alertează pe toată lumea.

Viața e roz și roz este lumea toată! Dar pentru Barbie de România scena X Factor nu va fi atât de colorată pe cât se aștepta. Vineri, 25 septembrie, de la 20.30, jurații show-ului de la Antena 1 au parte de un moment neașteptat, care alertează pe toată lumea.

Fostă patinatoare de performanță și supranumită Barbie de România, Sabrina vine la X Factor pentru a-și etala talentul: îmbrăcată într-un costum roz de piele și pe patine cu rotile, concurenta vrea să demonstreze că merită trei DA și trecerea în următoarea etapă a show-ului.

Numai că nimeni nu se aștepta ca Sabrina să leșine pe scenă, chiar în fața juriului, alertând medicii și întreaga echipă a emisiunii. Ce s-a întâmplat cu ea și de ce a leșinat, cum reacționează jurații și, mai ales, care este deznodământul acestui incident, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri seară de la 20.30.


Sabrina Fabian a povestit înante să urce pe scena X Factor că a făcut patinaj de perfomanță, dar a renunțat pentru că în România nu mai exista un patinoar bun pentru antrenamente: „După ce am terminat patinajul, am vrut o schimbare. Eram foarte tristă că nu mai puteam să continui”, spune ea. Astfel a luat decizia să se facă blondă, devenind Barbie de România. „Dar numele de scenă este Sabrina”, adaugă ea.

A început să facă balet de la 3 ani și patinaj de la 9, iar muzica i-a plăcut de mică: fredona mereu prin casă, iar la patinoar asculta mereu multă muzică și uneori interpreta în timp ce se antrena. Deși acum patinează doar din plăcere, Sabrina spune că a câștigat și un campionat de role și că pe gheață se simte mai bine decât atunci când merge pe stradă.

Până la 5 ani a trăit în SUA, tatăl ei fiind un american din Washington D.C. Apoi s-au mutat în România, mai ales că mamei îi era dor de familia de aici. „America e țara tuturor posibilităților, dar trebuie să ai un mare noroc să fii remarcat dintre atâția oameni”, spune Sabrina, care visează de mică să fie artistă. Are chiar și o piesă proprie, inspirată de Barbie și colecția sa de păpuși din copilărie. Sabrina a mai mărturisit că mama ei a cântat pe vremuri, că mergea la Cântarea României și chiar a fost colegă cu Ștefan Bănică, pe care l-a ajutat la un test la economie.

Horia Brenciu are un partener inedit de jurizare la X Factor: o pisică... Învăţaţi numele ăsta: FLORIN RĂDUŢĂ! "M-ai şocat". "Sunt KO". "Ai cea mai bună voce din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x