Antena Căutare

Natalia Selegean - iata ce a cantat in finala!

Nati Selegean a intrat pe scena X Factor alaturi de cantareata Elena Gheorghe. Cele doua au cantat "Hallelujah", Nati demonstrand ca poate interpreta o melodie sensibila la fel de bine ca una rock.

Natalia Selegean - iata ce a cantat in finala! Galerie
NATALIA

Nati Selegean a intrat pe scena X Factor alaturi de cantareata Elena Gheorghe. Cele doua au cantat "Hallelujah", Nati demonstrand ca poate interpreta o melodie sensibila la fel de bine ca una rock.

Imbracata intr-o rochie albastru electric, Nati a adus speranta si iubire pe scena X Factor. S-a simtit credinta si emotiile specifice Craciunului in piesa lor, iar roscata Elena Gheorghe a sustinut-o la fiecare nota muzicala.

Dan Bittman a comparat-o pe Natalia cu Elena: "Au ce cauta impreuna pe scena". Delia le-a laudat pe amandoua, punctand faptul ca intr-adevar a fost un moment sensibil si potrivit serii.

Cheloo nu si-a putut ascunde incantarea pentru ucenica sa si pentru momentul la care a fost martor, desi a glumit pe seama colindelor si emotiilor care i le starneste.

Nu doar in Bucuresti publicul a aplaudat-o si i-a tinut pumnii Nataliei. Fanii ei s-au strans la Oradea, cu mic cu mare si o sustin, din jurul pomului de Craciun. Razvan, sotul ei, este sigur ca va fii marea castigatoare. Dar, a spus el, "mai ramane ca si Romania sa realizeze asta!".

Mami si buni stau cu sufletul la gura. "S-a nascut pentru a canta", zice mama ei. Desi, nici vocea mamei nu suna rau. A demonstrat-o in direct, dedicandu-i fiicei o doina: "Fata mamii asculta bine,/Dumnezeu e cu tine,/Si o sa faca cum vrea el/ Sa implineasca visul tau"!

Inainte sa urce din nou Natalia pe scena, Cheloo a admis ca "Natalia e cel mai misto concurent x Factor. La ea, am sesizat cele mai mari schimbari". Intr-adevar, Nati a evoluat enorm de la prima auditie si a aratat-o si in aceasta seara, alegand sa cante melodia care a adus-o in concurs "Holding out for a hero", piesa de la auditii, semnata Bonnie Tyler.

"Consider ca am inchis cercul in aceasta seara, reinterpretand acea piesa. Mi-a adus noroc in auditii", a spus Natalia la finalul piesei.

Inainte de a ne desparti de ea, temporar, Cheloo a spus lucrul la care se gandeau multi fani: "Politista a murit, traiasca Natalia! Sa o aplaudam cum trebuie!"

Poti sa o votezi pe Natalia la cu un SMS la 1313 cu textul "NATALIA", numai dupa ce Razvan si Dani dau START VOT!

Diana Cazan, Ingerul de la X Factor: "La Viflaim, colo-n jos"... Juratii "Top Chef" si "Te cunosc de undeva" au preferatii lor! Vezi care sunt!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x