Antena Căutare

O voce nepereche și o adversară de temut. Teodora Sava a lăsat-o pe Delia fără cuvinte: „Ai fost la înălțime în seara asta”

Ultima prestație din grupe a fost a Teodorei Sava, concurenta despre care Delia crede că toți ceilalți jurați se tem că va reuși să își învingă toți adversarii.

Pe scenă, ochii ei înlăcrimați și emotivi s-au potrivit perfect cu alegerea Deliei pentru această seară. O altfel de „Purple Rain”, a spus teodora și s*a ținut de cuvânt pentru că hitul lui Prince a sunat cu adevărat altfel.

Mai dezinvoltă ca niciodată, Teodora a cântat absolut minunat, iar jurații au contrazis-o pe Delia care spunea că nu a auzit nicio laudă la adresa elevei sale.

A încheiat cu lacrimi în ochi. Alina Mocanu s-a dezlănțuit pe scena X Factor: „Am citit pe fața ta că ai mari probleme. ... Delia a anunțat câștigătoarea: „N-a fost ușor, dar m-am decis. A fost seara ei, seara Teodorei!”...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Ultimele știri
x