Antena Căutare

"Și eu sunt Carla’s DREAMS.. iar asta nimeni nu mi-o poate lua!" Reacția-manifest a unui pictor cunoscut

Carla's Dreams este una dintre trupele care au cunoscut succesul într-un timp relativ scurt, însă de care oamenii s-au îndrăgostit iremediabil. Și când fanii sunt alături de artiştii lor preferaţi, o fac cu tot sufletul, chiar şi în momentele mai puţin plăcute. 

Carla's Dreams este una dintre trupele care au cunoscut succesul într-un timp relativ scurt, însă de care oamenii s-au îndrăgostit iremediabil. Și când fanii sunt alături de artiştii lor preferaţi, o fac cu tot sufletul, chiar şi în momentele mai puţin plăcute.

De curând, pe internet a apărut o serie de fotografii în care se susține că ar fi chiar simpaticii moldoveni, dar, de data aceasta, fără mască. Vâlva creată nu-i putea lăsa indiferenți pe fanii acestora.

După reacția Ministerului de Afaceri Interne, a venit și rândul oamenilor care îi iubesc, le ascultă muzica şi îi apreciază pentru activitatea lor artistică. Este şi cazul pictorului Aidan Andon care, de curând, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook:

"Și eu sunt Carla’s DREAMS!

Am fost și voi rămâne altfel! Am fost mai bun, am fost mai rău… Am fost invidiat sau poate că am pizmuit și eu, am fost frumos și am fost urât. Am fost deștept și poate uneori făcut grămadă, am fost cu bani și-apoi lipit sărac… Dar pe toate acestea le-am dus cu sufletul meu, cu mintea, dragostea și înțelegerea mea.

Și am ajuns acum ca alții să mă fure, să hotărască după bunul lor plac cum sunt și ce voi face cu viața mea! Mi-au furat o parte din țară acum 76 ani, m-au lipsit de-un rege, mi-au furat copilăria și mai apoi o Revoluție! Îmi fură sănătatea, timpul… banii… chiar și micile secrete care-mi fac viața frumoasă!

Nu-mi pasă cine-i acel chip pictat, niciodată nu am vrut să știu pentru că m-am regăsit pe mine mereu acolo, m-am regăsit în versuri, în muzică și-n magia ce mi-au oferit-o aproape zi de zi.

Și eu sunt DREAMS, un Carla’s DREAMS… iar asta nimeni nu mi-o poate lua!", a scris pictorul.

Carla’s Dreams este unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune care au reuşit să cucerească publicul într-un timp relativ scurt.

INEDIT! Ministerul Afacerilor Interne din România reacționează, după ce s-a susținut că identitatea trupei Carla's Dream... "Sergiuuu, Fernandooo, Ion? Vasileee?" Carla's Dreams, noul jurat X Factor, botezat de colegi. Câți ani are, d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x