Antena Căutare

Spectacolul căutării continuă la Antena 1! Noi voci extraordinare i-au captivat pe juraţii „X Factor” în cea de-a patra ediţie a super show-ului

Noi concurenţi au încercat aseară să dea visurilor lor o scenă în cadrul super show-ului „X Factor”, de la Antena 1. Diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică s-au instalat confortabil din nou în fotoliile de juraţi şi au savurat spectacolul căutării, bucurându-se alături de publicul spectator de o mulţime de momente inedite, vesele sau de-a dreptul hilare. Telespectatorii au fost şi aseară alături de „X Factor”, în minutul de aur de la 23.19, Antena 1 înregistrând 17,9 puncte de rating şi o cotă de piață de 46,8 procente la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-49 urban.

Noi concurenţi au încercat aseară să dea visurilor lor o scenă în cadrul super show-ului „X Factor”, de la Antena 1. Diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică s-au instalat confortabil din nou în fotoliile de juraţi şi au savurat spectacolul căutării, bucurându-se alături de publicul spectator de o mulţime de momente inedite, vesele sau de-a dreptul hilare. Telespectatorii au fost şi aseară alături de „X Factor”, în minutul de aur de la 23.19, Antena 1 înregistrând 17,9 puncte de rating şi o cotă de piață de 46,8 procente la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-49 urban.

Pe întreg parcursul difuzării emisiunii “X Factor” pe publicul din mediul urban, Antena 1 înregistra o audiență medie de 9,2 puncte de rating și 18,4% cotă de piață, la distanță mică de ProTV care obtinea 10,3 puncte de rating și 20,7% cota de piata.

Vocile extraordinare, dar şi momentele amuzante, împletite cu poveştile emoţionante de viaţă şi potenţate de replicile savuroase ale juriului au făcut şi aseară deliciul telespectatorilor la „X Factor”. Seara magică de la Antena 1 a fost deschisă de Alyanna Lu, o apariţie spectaculoasă pe scena concursului, inspirată din stilul manga. Alyanna a readus spiritul ludic printre juraţi, iar Delia i-a mărturisit: „M-ai făcut să mă simt copil! A fost spectacol din punctul meu de vedere, mi-a plăcut costumul, atitudinea, mi-ai dat o stare bună!” Alyanna a primit doi de „DA” şi merge mai departe în concurs.

Cătălina Maria Vlad a reuşit să destindă atmosfera la masa juriului. Le-a mărturisit juraţilor că a primit de curând cadou o veveriţă, iar glumele nu au întârziat să apară. Pentru că a susţinut că vrea să vadă şi el animăluţul, Horia a fost invitat acasă la concurentă. Melodia aleasă de ea, „Doar când ai prieteni”, nu a reuşit să îi convingă pe juraţi să îi acorde votul lor, dar cu ea a câştigat simpatia lui Ştefan Bănică. Juratul s-a ridicat şi a îmbrăţişat-o pe concurentă, spunându-i: „Nu fii tristă, eu sunt prietenul tău!” Răzvan şi Dani au fost pur şi simplu uluiţi de gestul lui Ştefan, despre care se ştie că nu se prea ridică de la masa juriului.

Următorul concurent a cântat pe scena concursului sub o presiune destul de mare. De profesie dirijor, Vladimir Cioban şi-a ales o piesă din repertoriul artistei Sia, despre care Delia a spus: „O iubesc pe Sia, te rog frumos să cânţi piesa asta superb!”. Acest lucru s-a şi întâmplat, tânărul din Chişinău câştigând simpatia rock-starului Bănică: „Vreau să îţi mulţumesc că mi-ai făcut seara frumoasă”. Merge mai departe cu trei de „DA”.

Buna dipoziţie a fost întreţinută de Răzvan Floroiu, zis Guvidul, un tânăr administrator la o firmă ce vinde materiale de curăţenie. Spune despre el că are peste 200 de piese proprii, iar pentru cele 4 minute de rapp de la „X Factor” a repetat mai bine de 20 de ore. Atitudinea lui însă i-a deranjat pe juraţi: „Guvidule, nu sării calul, tată. Ai fost un pic obrăznicuţ şi asta nu mi-a plăcut.”, i-a spus Ştefan. Guvidul merge însă mai departe cu doi de „DA”.

Următorul concurent i-a uimit pe juraţi în primul rând cu asemănarea fizică izbitoare cu Florin Ristei, câştigătorul celui de-al treilea sezon X Factor. Radu Lupăştean a fost botezat de juraţi mini-Ristei, iar motivele au fost întemeiate. A cântat impecabil o melodie a lui Bruno Mars şi merge mai departe cu trei de „DA”. „Mini-Risteiul de astăzi va fi un super bărbat. Mega potenţial ce există în băiatul ăsta”, le-a spus Delia colegilor ei de juriu.

Seara nu a fost la fel de frumoasă şi pentru Adriana Hoban, doamna profesoară de engleză, care însă este şi inginer horticultor, pictor, grafician, preşedinta unei asociaţii non-guvernamentale şi poetă. Singurul lucru care le-a atras atenţia juraţilor a fost sacoul accesorizat de ea, cu pene de papagal. Nici următoarele concurente nu au reuşit să treacă de juraţii „X Factor”. Maria Tropotei, din Cluj şi-a ales total neinspirat piesa, iar Corina Glonţ a reuşit să atragă atenţia doar prin asemănarea izbitoare cu Oana Zăvoranu. „Draga mea, chiar dacă un afiş cu tine se vindea din prima, treci pe română până îţi pui la punct limba engleză”, i-a mărtusit Horia Brenciu, iar Ştefan a continuat: Eşti o femeie foarte frumoasă, dar absolut deloc nu-i de ajuns!”.

Vlad Alecu se află pentru a doua oară la „X Factor”, iar de data asta, aşa cum a spus şi Horia Brenciu, scena i-a aparţinut. A adus un plus de energie şi a primit voturile necesare pentru a merge mai departe în concurs.

Pictorul de biserici din Brăila, Adrian Robitu, care a adus pe scena „X Factor” un moment de rapp nu a reuşit nici el să îi convingă pe juraţi că locul lui e în concurs. Spune despre el că a pictat majoritatea bisericilor din Brăila, iar muzica e mai degrabă un hobby. După prestaţia lui în concurs, cel mai probabil aşa va şi rămâne.

Iuliana Stoica, în schimb i-a cuceriţ pe juraţi. „Te-am văzut, mi-ai plăcut, ce rămâne de făcut?” au fost cuvintele pe care i le-a adresat rock-starul Bănică. În schimb, Brenciu nu s-a lăsat înduioşat pe talentul tinerei, iar în momentul în care a aflat că aceasta fumează două pachete de ţigări pe zi a pus-o să semneze că se va lăsa de fumat. Ba mai mult, Horia le-a povestit colegilor săi de juriu că şi el a fumat, dar s-a lăsat atunci când a terminat facultatea.

Rareş Boer e venit foarte sigur pe el la „X Factor”, alegându-şi o piesă din repertoriul lui Bănică. „Sunt curios întotdeauna să văd cum sună piesele mele în interpretarea altcuiva, dar, de data asta ... S-o facem lată, altădată!”, i-a spus juratul, iar parcursul său la „X Factor” se opreşte aici. Alexandra Constantin, tânăra de 19 ani, din Slatina, nu i-a convins nici ea pe juraţi.

Ricardo Caria, concurentul de 35 de ani din Portugalia i-a trezit amintiri frumoase lui Horia. A cântat cu el într-un spectacol, la Timişoara, iar pentru „X Factor” şi-a ales o piesă tot din repertoriul lui Brenciu. „Cântă piesa asta mai bine decât mine şi asta mă enervează”, a mărturisit în glumă showmanul, iar Delia a continuat: „Ai avut entuziasm şi asta contează foarte mult!”. Ricardo merge mai departe cu trei de „DA”.

Pentru următoarele concurente nu a fost la fel de uşor, mamă şi fiică, Aurica Chiriac şi Areta Cărbuneanu au concurat separat, însă niciuna dintre ele nu a reuşit să meargă mai departe. „Păstraţi muzica doar în suflet”, i-a spus Ştefan doamnei Aurica, în vreme ce Aretei i-a spus „Poţi să iubeşti orice pe lumea asta, numai rock’n’rolll-ul nu poţi să îl iubeşti aşa.

A urmat apoi o altă concurentă care a cântat alături de Horia Brenciu în multe spectacole. Adina Răducan are acum 15 ani şi se mândreşte cu o bursă în America, la cea mai mare universitate de muzică de acolo. Când s-a înscris nu ştia că în juriu va fi şi Horia, aşa că a fost o surpriză enormă pentru ea. Ştefan i-a mărturisit: „Adina, muzica chiar înseamnă ceva pentru tine. Ai voce, ai ce îţi trebuie pentru acest concurs.”. Tânăra merge mai departe cu trei de „DA”.

Alessio Paddeu, concurentul de 31 ani, din Italia se află pentru prima oară în faţa unui juriu, deşi a mai participat de câteva ori la „X Factor” Italia. Tot o premieră a bifat şi cu venirea în România, iar juraţii l-au avertizat că e posibil să aibă probleme cu iubita lui: „Toţi italienii pe care îi ştiu s-au îndrăgostit de românce”, i-a spus Horia Brenciu, cu atât mai mult cu cât cei trei de „DA” primiţi aseară în concurs îl vor mai reţine o perioadă pe plaiurile mioritice.

Pentru Evelin Dohi seara nu a fost la fel de veselă. Piesa aleasă de ea, „Tu eşti primăvara mea” nu i-a convins pe juraţi. În schimb, povestea micuţei Sorina Rostaş şi vocea ei extraordinară i-au cucerit pe juraţii „X Factor”. Siguranţa ei l-a frapat pe Horia:„Pe mine m-a hipnotizat, mi se întâmplă pentru prima dată în viaţă lucrul ăsta. M-am uitat la ea, ea se uita la mine, dar parcă avea aşa un fel de magie. Nu ştiu cum să mă exprim. Mi-a rascolit amintiri, sentimente...”, a mărturisit juratul X Factor. Sorina provine dintr-o familie frumoasă şi are o poveste de viaţă extraordinară. Părinţii ei au înfiinţat un azil de bătrâni şi îşi dedică tot timpul îngrijirii acestora. Sorina e şi ea foarte implicată şi spune mândră că are nu mai puţin de 13 bunici. Micuţa a mărturisit că îl place mult pe Horia şi ascultă foarte des piesa lui, „Vocea ta”, iar juratul „X Factor” a invitat-o să cânte în duet această melodie, deşi cu greu îşi putea stăpâni lacrimile. Ştefan i-a spus şi el: „Eu o să fac foarte rar lucrul ăsta, să mă ridic în picioare şi să îţi spun <<Bravo>>.

Următorul concurent a agitat puţin spiritele printre juraţi. Isar Lucian, de meserie tâmplar, a păşit foarte sigur pe el pe scena „X Factor” şi nu s-a dat bătut până nu le-a cântat juraţilor...de toate. A încercat şi o melodie în italiană, însă faptul că nu cunoştea limba nu a reuşit decât să stârnească hohote de râs. „Singurul lucru care nu l-ai improvizat a fost muzica populară, restul le-ai terfelit pe toate”, i-a spus Horia Brenciu. Stefan, în schimb abia aştepta un astfel de moment: „De când am venit la „X Factor” mi-am dorit ca responsabilitatea să cadă pe umerii lui Brenciu. Calc peste toate regulile din lume, dacă Delia ţi-a spus „Nu”, eu spun „DA” şi Brenciu decide”, a spus râzând rock-starul. Până la urmă, Horia Brenciu l-a trecut mai departe pe Lucian.

Seara s-a încheiat în notă foarte veselă, ultimul concurent, Florin Şchiopu reuşind să meargă mai departe în show. De profesie vânzător de legume-fructe, Florin le-a mărturisit juraţilor că „X Factor” este pentru el singura portiţă pentru a face ce îşi doreşte cu adevărat. Pe Delia a cucerit-o de la prima privire şi de aici până la a-l pune să-şi scoată tricoul, pentru a-i vedea mai bine tatuajul de pe piept, a mai fost doar un singur pas. Ba mai mult, jurata „X Factor” i-a dat tânărului şi un pupic, de încurajare. Brenciu i-a spus după prestaţia sa: „De azi inainte, raionul tău e X Factor”.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 U, All Urban

Perioada 10 octombrie 2014

Bănică și-a găsit nașul! Tâmplarul cu atitudine de milioane i-a făcut „Surprize, Surprize”: „Ești URIAȘ, ești FANTASTIC!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x