Antena Căutare

Tensiunea crește, scaunele se ocupă și nimic nu mai e sigur! Ana Văcari trăiește momente critice: „Să nu ne fierbem... Din păcate vei...”

Ana Nica Văcari, o tânără de 23 de ani din Chișinău, a început să cânte cam în același timp în care a învățat să și vorbească. Între timp, Ana a terminat un liceu de muzică, apoi s-a mutat în Rusia cu familia pentru ca ea să poată continua studiile la o Universitate de Arte. În acest demers îl are aproape și pe soțul său, deși recunoaște că viața de familie nu este foarte ușoară. Adevăratul său talent însă a fost recunoscut de cei patru jurați la unison. ”Ai un talent foarte rar de a balansa puterea și sentibilitatea unui piese cu vocea”, a declarat Carla’s Dreams la audiții, iar colegii săi jurați au fost complet de acord.

Chișinăul își trimite pe scena X Factor cele mai frumoase și talentate femei, iar superbele moldovencele ridică nivelul competiției într-un mod fabulos. Ana este una dintre concurentele care au impresionat în seara bootcamp-ului, dar emoțiile explodează în momentul marelui anunț.

Crăciunul a venit mai devreme pentru Costina. Delia se ceartă cu jurații: „E excelentă ideea, dar păstreaz-o pentru ai t... Jurații au rămas fără cuvinte în fața Narcisei cea cu ochii verzi: „V-am adus câte ceva”. Delia așteaptă să primească un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x