Antena Căutare

Presa a tot speculat, însă adevăratul motiv nu a fost ştiut până acum! De ce nu vrea solistul de la Carla's Dreams să îşi arate chipul

storia trupei fenomen a început în anul 2012, odată cu celebra colaborare cu Inna. Piesa "P.O.H.U.I." a devenit imediat hit, menţinându-se săptămâni întregi pe prima poziţie. Dar imediat a venit şi întrebarea: cine sunt băieţii şi de ce poartă mască?

Istoria trupei fenomen a început în anul 2012, odată cu celebra colaborare cu Inna. Piesa "P.O.H.U.I." a devenit imediat hit, menţinându-se săptămâni întregi pe prima poziţie. Dar imediat a venit şi întrebarea: cine sunt băieţii şi de ce poartă mască?

Carla’s Dreams este un nume rostit de mulţi. Proiectul, început în 2012, a creat isterie în muzică românească şi de peste Prut. Piesele “Cum ne noi” şi “Da, mamă”, ambele cântate cu Delia, au împreună peste 90 de milioane de vizualizări pe YouTube.

În ciuda acestui succes, omul din spatele proiectului a ţinut mult că identitatea lui să fie una secretă şi umblă cu faţa pictată pentru a nu fi recunoscut. El a pus chiar restul trupei să îşi facă desene similare pe feţe.

„Anonimatul nu a fost de fapt o opţiune, a fost unica metodă să ne păstrăm identitatea sau, mai bine zis, să limităm expunerea personală pentru a micşora nivelul de influenţă din exterior”, a explicat noul jurat X FACTOR.

NU RATA VINERI, 9 SEPTEMBRIE, DE LA 20:30, PREMIERA NOULUI SEZON X FACTOR, DOAR LA ANTENA 1 !

Dana Marchitan, una dintre cele mai pline de viață foste concurente "X Factor" sezonul cinci. Dialogul spumos ... Nu a luat BAC-ul, iar acum primeşte o nouă veste rea! Barbie de România, părăsită de bărbatul pe care îl voia de soț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x