Presa a tot speculat, însă adevăratul motiv nu a fost ştiut până acum! De ce nu vrea solistul de la Carla's Dreams să îşi arate chipul

storia trupei fenomen a început în anul 2012, odată cu celebra colaborare cu Inna. Piesa "P.O.H.U.I." a devenit imediat hit, menţinându-se săptămâni întregi pe prima poziţie. Dar imediat a venit şi întrebarea: cine sunt băieţii şi de ce poartă mască?

Istoria trupei fenomen a început în anul 2012, odată cu celebra colaborare cu Inna. Piesa "P.O.H.U.I." a devenit imediat hit, menţinându-se săptămâni întregi pe prima poziţie. Dar imediat a venit şi întrebarea: cine sunt băieţii şi de ce poartă mască?

Carla’s Dreams este un nume rostit de mulţi. Proiectul, început în 2012, a creat isterie în muzică românească şi de peste Prut. Piesele “Cum ne noi” şi “Da, mamă”, ambele cântate cu Delia, au împreună peste 90 de milioane de vizualizări pe YouTube.

În ciuda acestui succes, omul din spatele proiectului a ţinut mult că identitatea lui să fie una secretă şi umblă cu faţa pictată pentru a nu fi recunoscut. El a pus chiar restul trupei să îşi facă desene similare pe feţe.

„Anonimatul nu a fost de fapt o opţiune, a fost unica metodă să ne păstrăm identitatea sau, mai bine zis, să limităm expunerea personală pentru a micşora nivelul de influenţă din exterior”, a explicat noul jurat X FACTOR.

NU RATA VINERI, 9 SEPTEMBRIE, DE LA 20:30, PREMIERA NOULUI SEZON X FACTOR, DOAR LA ANTENA 1 !

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri