Antena Căutare

X Factor 2021, 1 octombrie. Invictus România a ridicat publicul în picioare cu piesele Hall of Fame și I Love Rock 'n' Roll

Grupul de voluntari de la Invictus România au făcut spectacol pe scena X Factor 2021 și au ridicat jurații în picioare în cea de-a șasea ediție a show-ului.

membrii invictus romania in tinute militare, cu solista imbracata in negru Galerie
Membrii Invictus România au pășit pe scena X Factor 2021 în ținutele impunătoare ale Armatei Române și au fost dirijați de către colonelul Gheorghiță | Antena 1

Membrii Invictus România au pășit pe scena X Factor 2021 în ținutele impunătoare ale Armatei Române și au fost dirijați de către colonelul Gheorghiță.

Invictus România a ridicat în picioare juriul X Factor 2021 în ediția 6

Pe timpul momentului, jurații au cântat cu solista grupului Invinctus. La un moment dat, Loredana s-a ridicat și a trăit piesa ”I Love Rock 'n' Roll” alături de cei din fața ei.

”Wow”, au zis Loredana și Delia în același timp. S-a ridicat și mentorul grupurilor, urmat de Florin Ristei și Ștefan Bănică. După ce momentul Invictus s-a terminat, Răzvan și Dani au urcat pe scena X Factor 2021.

”Ăsta a fost un moment intens.”, a spus Dani. ”Invictus, când vedeți semnul ăsta, să știți că acolo este istorie națională. Să-i mulțumim colonelului Gheorghiță, care a dirijat exemplar muzica reprezentativă a Armatei Române. Vă mulțumim, încă o dată, tare mult.”, a afirmat și Răzvan.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Lavinia Ioana Lăcătuș, interpretarea perfectă a piesei Make it rain cu care a surprins juriul

Dani și-a dorit să-și vadă una dintre dorințe cu ochii deschiși, așa că a profitat de ocazia și a dat ordinul prin care Invictus România s-a retras din fața juraților X Factor 2021.

”Vreau să fac ceva de mult, dacă îmi permiteți: Cu cântec, înainte. Eliberăm scena.”, a zis Dani și Invictus a ieșit, în marș, de pe scena X Factor sezon 10, în ediția 6.

Cine sunt cei de la Invictus România

Povestea Invictus România a început în 2014, atunci când un grup de voluntari militari și civili au pus bazele acestui proiect de educaţie.

Dincolo de ideea de promovare a valorilor militare şi naţionale, proiectul Invictus România şi-a propus să sensibilizeze societatea civilă asupra recunoştinţei care se cuvine camarazilor răniţi în acţiuni militare și să ducă și militarii răniți români la Invictus Games.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Szymon Grzybacz a venit din Polonia și a impresionat juriul cu interpretarea piesei „Someday”

Din 2014, membrii Invictus România au organizat, în spiritul Jocurilor Invictus, o serie de evenimente sportive și de fund-raising în care au angrenat și veterani din teatrele de operații, inclusiv răniți și invalizi, conform site-ului oficial al Invictus România.

Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 1 octombrie. Andrei Duțu a cucerit juriul cu intepretarea piesei All I Want de la Kodaline: Nu a cântat n... eXtra Factor 2021, episodul 6. Ilona Brezoianu aduce cele mai amuzante momente din culisele X Factor sezonul 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Finala X Factor sezonul 10, 23 decembrie 2021. Nick Casciaro a obținut premiul de 50.000 de euro Finala X Factor sezonul 10, 23 decembrie 2021. Nick Casciaro a obținut premiul de 50.000 de euro Vineri, 24.12.2021, 01:54
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Ce mai face și cum arată acum Andrada Precup, câștigătoarea X Factor 2020. Cu ce performanță se mândrește tânăra

Ce mai face și cum arată acum Andrada Precup, câștigătoarea X Factor 2020. Cu ce performanță se mândrește tânăra

Andrada Precup i-a cucerit pe jurații X Factor 2020, dar și pe telespectatori cu timbrul său vocal și povestea de viață. Iată cum arată acum câștigătoarea sezonului 9.

Sambata, 29.04.2023, 09:21
EXCLUSIV. Ce relație există între Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezon 10, și ce au făcut după Finala show-ului

EXCLUSIV. Ce relație există între Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezon 10, și ce au făcut după Finala show-ului

Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezon 10, au vorbit în exclusivitate pentru a1.ro despre relația specială pe care o au, cum au petrecut Crăciunul și cum i s-a schimbat viața lui Nick după ce a câștigat show-ul de la Antena 1.

Miercuri, 12.01.2022, 16:17
Ce mai face și cum arată acum Adrian Petrache, finalistul Loredanei din sezonul 9 X Factor. Cât de mult s-a schimbat

Ce mai face și cum arată acum Adrian Petrache, finalistul Loredanei din sezonul 9 X Factor. Cât de mult s-a schimbat

Adrian Petrache, fostul concurent al sezonului 9 X Factor, s-a schimbat complet de la ultima apariție TV. Tânărul s-a filmat în timp ce cânta și a publicat videoclipul pe contul de Instagram.

Marti, 11.01.2022, 13:42
Cum au sărbătorit Loredana și Nick Casciaro victoria sezonului 10 X Factor. Cei doi au dat o petrecere neașteptată

Cum au sărbătorit Loredana și Nick Casciaro victoria sezonului 10 X Factor. Cei doi au dat o petrecere neașteptată

Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor. Loredana și concurentul său au sărbătorit marea victorie cu o petrecere neașteptă, care a surprins prietenii din mediul online.

Miercuri, 29.12.2021, 11:40
Ultimele știri
x