Antena Căutare

X Factor 2021, 17 decembrie. Ionuț Hanțig și Andrei Duțu „s-au duelat” pe piesa „Would I Lie To You”: „Mi-a plăcut foarte mult”

onuț Hanțig și Andrei Duțu s-au „duelat” în ediția din 17 decembrie 2021 de X Factor. Cei doi au interpretat piesa „Would I Lie To You”:

Ionuț Hanțig și Andrei Duțu, pe scena X Factor 2021 Galerie
Ionuț Hanțig și Andrei Duțu „s-au duelat” pe piesa „Would I Lie To You” la X Factor 2021 | Antena 1

Potrivit regulamentului, cei doi concurenți / grupuri rămași în competiție din fiecare categorie se duelează pe scena X Factor. Așadar, din categoria al cărei mentor este șTefan Bănică și-au făcut apariția pe scena X FActor 2021 cei doi tineri: Ionuț Hanțig și Andrei Duțu.

După repetiții intense, cei doi au urcat pe scena X Factor 2021 și au încercat să creeze un spectacol memorabil.

Ionuț Hanțig și Andrei Duțu au cântat piesa Would I Lie To You, pe scena X Factor 2021

Trupa Duțu și Ionuțu le-a făcut prezentarea Dani Oțil, iar cei doi: Ionuț Hanțig și Andrei Duțu și-au început prestația.

Cei doi au cântat Charles & Eddie - Would I Lie To You și au avut parte și de un schimb de replici în timpul piesei: „N-ai tu flow moroșenesc”, i-a spus Ionuț lui Andri în timpul piesei.

Cei doi s-au îmbrățișat când au terminat de cântat și au așteptat comentariile juriului.

Deși toți membrii juruiului au admis faptul că individual, Atât Andrei Duțu cât și Ionuț Hanțig sunt foarte talentați, împreună au încercat să „nu-și ia fața” unul altuia, și astfel nu au fost pe măsura așteptărilor.

Citește și: X Factor 2021, 3 decembrie. Ionuț Hanțig, show total în Bootcamp: „Ai mușcat din scenă! Despre asta e vorba”

Jurizarea duelului Ionuț Hanțig și Andrei Duțu de la X Factor 2021

„Mi-a plăcut foarte mult. E un contrast între voi. Ionuț, tu vii cu ceva ieșit din comun, ești o apariție, ești în sufletul meu încă de la început, iar tu, Andrei, ai vrut să intri în jocul lui, dar ai fost mai serios”, a spus Loredana.

„Mie mi-ar fi plăcut să văd mai mult duel, mai multă încrâncenare acolo. Prea multă prietenie”, a spus Delia.

„Mie mi se pare că nu s-au potrivit. Nu mi-a plăcut momentul. Individual sunt foarte buni. Nu m-a dat pe spate momentul”, a spus Florin Ristei.

„Am văzut care este gradul vostru de pregătire real la asemenea presiune, nu e nici rău, dar nu e nici bine. Fiecare dintre voi ați avut evoluții remarcabile, de-aia sunteți în momentul vostru aici. Împreună sunteți ca apa și uleiul. Momentul de duel a fost un fel de acord de gentlemen. Pentru faptul că v-ați implicat aveți toate aplauzele mele. Păstrați-vă personalitatea, sunt alături de voi”, a spus Ștefan Bănică despre duelul celor doi băieți din categoria sa.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Andrei Duțu îl ridică în picioare pe Ștefan Bănică după interpretarea piesei „Make you feel my love”

Cine este Ionuț Hanțig de la X Factor 2021

Ionuț Hanțig a explicat că este foarte pasionat de artă, în special de muzică și teatru.

„Îmi place să mă îmbrac și să mă port excentric. Îmi place să fiu eu, să fiu altceva. Am început să-mi fac unghiile acum vreo 6-7 luni. Fiecare reacționează cum vrea. Am mers la mall și am intrat în magazin și ieșeau doi bătrânei și au zis Doamne ferește.

De când eram mic, credeam că era ceva special la mine. Simțeam că e ceva special, chiar cedeam că pot să fac orice. Sunt din Borșa, dar stau în Cluj. Fac teatru de 4 ani și de 2 ani am început să fac și muzică și am venit să demonstrez că pot”, s-a descris concurentul, în audițiile X Factor 2021.

Cine este Andrei Duțu de la X Factor 2021 sezon 10

Andrei Duțu este din București, însă a locuit șase ani în Londra. ”Eu am vrut tare mult să-mi descopăr talentul cu adevărat. M-a atras mereu asta, plecarea spre Anglia. Mi s-a părut că e o școală potrivită pentru ce voiam eu să fac. Am făcut BIN. Am dat niște audiții, m-au plăcut și mi-au propus să vin, dacă pot să-mi susțin traiul.”, a povestit Andrei în audițiile X Factor 2021.

A reușit să se descurce. În dorința de a se putea întreține, s-a alăturat unui artist care performa pe stradă.

”Am găsit un cântăreț pe stradă și m-am alăturat lui. În câteva minute am primit ofertă să cânt într-un pub. Lucram la grădinărit, la gătit, tot felul de ajutor, cărat lucruri de colo colo, ceva mic. Am avut o șansă imensă de a învăța acolo. Sunt un om care a muncit și a înțeles ce înseamnă muncă. Vreau să arăt că nu am plecat degeaba și este momentul ca povestea mea să fie auzită.”, a explicat concurentul, în audițiile X Factor 2021.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Finaliști X Factor 2021. Jomajii, grupul uimitor format de Delia pe scenă. Vezi momentele care i-au adus pe toți în mare... X Factor 2021, 17 decembrie. Ionuț Hanțig a zguduit scena cu un „moment excepțional”: „Ești un moroșan punk”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x