Antena Căutare

X Factor 2021, 29 octombrie. Grupul Daudia a revenit pe scena X Factor cu melodia Jerusalema. Cum a fost momentul

Grupul Daudia a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Jerusalema. Concurenții au reușit să îi impresioneze pe jurați cu revenirea lor în preselecțiile X Factor 2021. Cum s-au descurcat și câți de “DA” au primit.

Concurenti pe scena x Fcator în timpul momentului artistic Galerie
Grupul Daudia a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Jerusalema. Concurenții au reușit să îi impresioneze pe jurați cu revenirea lor în preselecțiile X Factor 2021. | Antena 1/ X Factor

Iubiți în viața reală, colegi pe scenă, cei de la Daudia a cucerit audiența cu vocile lor.

Italienii Davide Maiale și Claudia Pasquariello formează un cuplu de cinci ani, atât pe scenă, cât și în viața privată. Aceștia au revenit la X Factor, după ce au mai participat la emisiune în anul 2017.

Cei doi au spus că o adoră pe Delia și s-au bucurat foarte mult când au auzit că anul acesta ea este coordonatoarea grupurilor. Jurata i-a recunoscut imediat și s-a bucurat să îi vadă. Jurații au întrebat dacă cei doi s-au căsătorit și când au auzit că nu au făcut încă pasul cel mare, au fost curioși să afle de ce.

Iată că răspunsul a venit din partea Claudiei, care a mărturisit în spirit de glumă: “El a făcut o promisiune, a spus că, dacă ajungem în Finală, o să mă ceară de căsătorie”.

Grupul Daudia a cântat Jerusalema în preselecțiile de la X Factor sezon 10

Îndrăgostiţii italieni din grupul Daudia au cântat Jerusalema cum nu se putea mai bine!

Cei doi se completează unul pe celălalt perfect și au reușit să transmită o energie bună pe scenă, așa că au trecut de audiții fără prea mari emoții.

Interepatrea lor diafană a fost pe placul juraților, iar Delia s-a grăbit să jurizeze imediat după ce momentul s-a încheiat.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Alexandru Ștefan Stoica a cântat superb piesa „The impossbile dream”. Ce meserie are

Jurizare Grupul Daudia la X Factor 2021 în preselecții

Delia: "Sunteți foarte, foarte frumoși împreună! M-am îndrăgostit de amândoi. Minunați sunteți, sunați bine împreună, vă armonizați frumos, așa cum trebuie să facă un cuplu! Sunt convinsă că sunteți plin de surprize și pe mai departe"

Loredana: "E mai mult decât o contopire muzicală, este o contopire spirituală. E acel sentiment care vă unește și care, de multe ori, face toată muzica până la urmă și toată armonia. Mie mi-ar plăcea să merg la un concert de-al vostru și mă bucur tare mult că ați venit în acest an la X Factor România. Din partea mea aveți un DA"

Ștefan Bănică: "Cred că v-am spus același lucru și acum patru ani, voi sunteți extrem de agreabili împreună, dar din punctul meu de vedere în ați venit cu nimic nou, dar dacă Delia vă dorește foarte mult în grupa ei, cred că acest lucru este posibil"

Delia: Da, îi doresc foarte mult și nu e totul despre voci care se dau în spectacol, e și despre chimie, despre emoție!

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Mihai Adrian Onilă, interpretarea emoționantă a piesei „De-ai fi tu salcie la mal”. Reacția juraților

Ștefan Bănică: "Nu am cum să nu iau în considerare și participarea lor de acum patru ani. Mi-am adus bine aminte și în mod normal, sigur judeci pentru ce ai văzut, acum, dar răspunsul meu pentru seara asta este NU"

Florin Ristei: "Eu nu am văzut prestația de acum 4 ani, nu știam, așa că apreciez după ce am văzut prima oară. Un grup ca voi nu se poate duce în foarte multe direcții, iar momentul pe care l-am văzut nu a fost prin de creativitate, a fost o piesă cântată pe două voci, foarte corect și cu un touch personal. Colega are nevoie de DA-ul meu așa că aveți DA de la mine.

  • Grupul Daudia a primit 3 DA și este pe lista de așteptare.

Cine este grupul Daudia de la X Factor 2021

Davide Maiale și Claudia Pasquariello vin din Italia și locuiesc împreună de doi ani, dar sunt logodiți de aproape cinci ani.

“Proiectul nostru s-a născut primul și apoi s-a născut iubirea, așa că muzica ne-a unit și dragostea a venit după”, spune Claudia.

“Noi suntem un cuplu și în viața de zi cu zi și în muzică. Nu suntem pentru prima dată aici, am mai participat la X Factor în 2017 și am decis să încercăm din nou. Chiar dacă am trăit-o deja, e o experiență nouă, este totul nou, pentru că îmi am schimbat stilul și jurații sunt jurații noi. Ceea ce încercăm să facem în seara asta este să reușim să câștigăm 3 din 4 jurați”, spun cei doi.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 29 octombrie. Seba Grada, medic de profesie, a cântat melodia Words, de Boyzone și a impresionat juriul... X Factor 2021, 29 octombrie. Ricardo Mazzi a interpretat piesa Let's Get It On excepțional.Momentul "micului geniu&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x