Antena Căutare

X Factor are baieti de baieti! Cei trei care au "speriat" Youtube-ul!

Desi temperaturile au fost scazute in ultima vreme, canalul oficial Youtube X Factor s-a mentinut cald... datorita voua!

Desi temperaturile au fost scazute in ultima vreme, canalul oficial The X Factor  Romania de pe youtube s-a mentinut cald... datorita voua!

Clasamentul celor mai vizualizate clipuri din cadrul show-ului este dominat de trei baieti foarte talentati, unul mai fierbinte decat celalalt, cu voci impresionante sau melodii... obraznice.

Primul din lista putine zice, dar multe face. Are un mers ca dintr-o alta lume si o atitudine desprinsa din Doarele X, nicidecum de X Factor. La el totul este neobisnuit, chiar si numarul de vizualizari. 52.700 pentru Pisy, felina nebuna a lui Ioan Mardare aka Cocoon Kills!

Tanarul rocker, Alex Mataev, care si-a pus sufletul pe tava spunand ca nu vrea sa piarda nimic, chiar nu pierde! “I don't wanna miss a thing” i-a adus nu numai gramezi de laude, ci si accesari, 10.700 la numar!

Ultimul, dar nu cel din urma, a topit inimile sexului frumos prin prezenta, carisma si o voce sensibila, ce-ti produce fiori pe sira spinarii. Alexandru Simion, frumuselul care a adus emotia la X Factor prin melodia “Lost” a lui Michael Buble, a fost cautat de 10.300 de ori pe canalul oficial Youtube.

Bittman, scos din minti de un concurent la X Factor: Am senzatia ca iti bati joc de noi!... Duminica, la X Factor: Madalina Lefter, concurenta care a cantat cu ABBA, Anastacia si Olivia Newton John...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x