Antena Căutare

Moment EMOȚIONANT și mesaj DUR pentru politicieni la „X Factor”. Leonard Pârvu a cântat o piesă pe care a compus-o pentru sora lui cu dizabilități. Brenciu: „E o clipă de geniu”

Leonard Pârvu, un tânăr din Plopeni, județul Prahova, a impresionat pe scena „X Factor” cu o piesă pe care a compus-o pentru sora lui cu dizabilități.

Leonard Pârvu, un tânăr din Plopeni, județul Prahova, a impresionat pe scena „X Factor” cu o piesă pe care a compus-o pentru sora lui cu dizabilități.

„Am un mesaj special, o piesă scrisă de mine, despre copiii cu dizabilități”, a spus el, dezvăluind că are o soră cu dizabilități.

Sora lui, în vârstă de 7 ani, s-a născut cu tetrapareză spastică.

Prin versurile piesei lui, Leonard Pârvu a avut un mesaj dur pentru politicienii din România.

„Când m-am apucat prima dată de rap mama a venit la mine și mi-a spus să nu înjur. I-am spus să stea liniștită. Fac un rap din inimă și din suflet. Nu este un rap agresiv. Fac piese de iubire, de despărțire, fac piese despre muzică, viață, și, în general, îmi pun gândurile pe hârtie”, a povestit Leonard Pârvu.

El a mai povestit că este voluntar la un spital de recuperare din București, unde face trucuri de magie și cântă pentru copii.

Leonard Pârvu a mai dezvăluit că știe să și gătească și că de muzică nu se va lăsa niciodată.

Interpretare în FORȚĂ la „X Factor”! Trupa de adolescenți Deja Vu i-a făcut concurență grupului Cargo, cu „Călare pe mot... „Vreau să îi fac praf pe toți!”. Și i-a făcut! Roxana Crețu a cântat „Creep”, la „X Factor”, la doar 14 ani. Delia: „Cât...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x