Antena Căutare

Angelo Iancu e posesorul unui timbru baritonal de excepție. Cum a impresionat pe scena X Factor

Angelo Iancu are 19 ani și a urcat pe scena X Factor ușor demoralizat, după ce a urmărit din culise momentul pus în scenă de grupul Super Four. 

Galerie
X Factor - Sezonul 9: Angelo Iancu - I Put A Spell On You

Concurentul s-a prezentat în fața celor patru jurați fără prea mare tragere de inimă, detaliu pe care aceștia l-au sesizat imediat. În ciuda atitudinii pe care Angelo a avut-o, Delia a încercat să îl îmbărbăteze și să îl motiveze. Membra juriului a încercat să destindă atmosfera, glumind, și antrenându-i și pe ceilalți jurați într-un dialog amuzant: "Hai, vorbește cu noi! Fii simpatic!", l-a rugat Delia pe concurentul de 19 ani.

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Pentru prestația de pe scena X Factor, Angelo Iancu a ales să interpreteze celebra melodie "I Put A Spell On You". Teama concurentul cu privire la momentul său s-a dovedit a fi nefondată, acesta fiind posesorul unui timbru extrem de special.

Deși vocea le-a atras imediat atenția juraților, Ștefan Bănică nu a putut să nu remarce atitudinea concurentului.

"Atitudinea asta... mă mai plimb puțin, știi că țin mâna în buzunar... nu îmi place!", a spus membrul juriului în timpul interpretării lui Angelo.

Ștefan Bănică a simțit nevoia să îi spună lui Angelo că atitudinea sa nu a avut nicio legătură cu mesajul transmis de piesa Ninei Simone. Artistul a recunoscut că Angelo are un timbru baritonal excepțional, însă felul în care s-a prezentat pe scenă a lăsat de dorit.

La rândul său, Loredana a apreciat vocea specială a concurentului, însă a avut aceeași recomandare pentru tânărul în vârsta de 19 ani. "Este aur curat ce ai acolo în gât!", i-a spus membra juriului.

Pentru a îl încuraja și pentru a îl ajuta să capete mai multă încredere în propriile forțe, Ștefan Bănică, Delia și Loredana i-au oferit lui Angelo Iancu șansa de a merge mai departe în competiția X Factor.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

Explozie de energie la X Factor. Denis Alexandra Iane a făcut show pe acordurile piesei "I Like It"... Grupul Super 4, moment incredibil în fața juriului X Factor. Interpretarea napoletanilor a fost aplaudată la scenă desch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x