Antena Căutare

"Nu filmați burta, frațior, că eu lucrez la asta!" De la iUmor, direct în fața juraților X Factor! Alexandru Arnautu, "Vraciul" care a incendiat scena. Interpretarea lui, motiv de râcă între jurați

Încrezător în forțele sale și cu muuult umor la purtător, Alexandru Arnautu s-a prezentat în fața juraților gata de un atac în forță. Şi cum altfel? Direct de pe scena iUmor, tânărul a venit să dea audienta peste cap la X Factor. Şi zău că-i tare simpatic!

Încrezător în forțele sale și cu muuult umor la purtător, Alexandru Arnautu s-a prezentat în fața juraților gata de un atac în forță. Şi cum altfel? Direct de pe scena iUmor, tânărul a venit să dea audiena peste cap la X Factor. Şi zău că-i tare simpatic!

"Arăt bine? Se vede tricoul? Se vede ca sunt rocker? Nu filmaţi burta, frăţior, ca eu lucrez la asta", le cere "ruşinat" cameramanilor. Nu v-am zis noi că-i fain tare?

Alexandru Arnautu, actor de profesie, este din Iași, are 26 ani, 1.86 şi 100 kilograme, la care încă lucrează, după cum afirmă chiar el cu umor. "Oricum camera şi televizorul îngraşa", tine neapărat să adauge.

"Misiunea mea este de a face oamenii să se simtă bine, să zâmbească. Sunt o caricatură eu însumi" și tindem să-i dăm dreptate. "Eşti om de show", iar Dani știe el ceva.

În această seară, a ales să interpreteze piesa "Thunderstorm" a celor de la ACDC. Și a făcut-o într-un mare feeel! Delia nu a stat nici ea locului, prinsă de momentul intens de pe scenă.

Iar vremea jurizării a venit! Juraţii au fost extrem de încântaţi. Toţi, cu excepţia unuia. Şi uite aşa se naşte un conflict între Delia şi Carla's Dreams. "Pe mine m-a lăsat rece. Fals şi superficial!", a fost părerea artistului. Și pentru asta, a primit o declarație specială: o Eroină altfel.

Dar chiar și așa, Alex merge mai departe cu trei de DA.

EMOȚIONANT! Știi ce înseamnă un fan adevărat? Linette Salcedo a venit din...California pentru a cânta alături de Delia!... "Suntem trei și cântăm la fix!" Trupa „3 o'clock”, apariția retro, sexy, dar cuminte, care a ridicat juriul în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x