Antena Căutare

EMOȚIONANT! Știi ce înseamnă un fan adevărat? Linette Salcedo a venit din...California pentru a cânta alături de Delia!

Prima oară, Linette a auzit ”Gura ta” pe net. A început să fredoneze melodia, fără a-i înțelege versurile. Delia a auzit de ea, a ”distribuit-o” pe rețelele de socializare. Domnișoara Salcedo a fost copleșită de mesaje din partea prietenilor și a decis să vină în România, din California, pentru a o cunoaște pe jurata X Factor

Prima oară, Linette a auzit ”Gura ta” pe net. A început să fredoneze melodia, fără a-i înțelege versurile. Delia a auzit de ea, a ”distribuit-o” pe rețelele de socializare. Domnișoara Salcedo a fost copleșită de mesaje din partea prietenilor și a decis să vină în România, din California, pentru a o cunoaște pe jurata X Factor.

Povestea e simplă, dar frumoasă. Linette Salcedo, o tânără din California fără nici o legătură cu România, aude, pentru prima oară, pe net, piesa Deliei, ”Gura ta”. Nu știe ce spun versurile, dar îi place linia melodică, ”m-a făcut să plâng”. Încearcă un cover. Îi iese perfect. Jurata X Factor aude de ea și o distribuie pe rețelele de socializare. A doua zi, fata primește mii de mesaje. E copleșită. Își spune că trebuie să vină în România, să cânte alături de Delia.

Pleacă din California, ajunge la X Factor. Aici își dă seama că va cânta...în fața celei pe care o place atât de tare. Nici Delia noastră nu rămâne rece. Linette se descurcă admirabil, mai ales că acum știe și ce...cântă. Primește biletul pentru etapa viitoare, dar abia acum urmează greul: nu mai poate pleca! A venit să o cunoască pe Delia și și-a prelungit șederea. Cu atât mai mult cu cât a prins și primul cuvânt românesc: ”Mulsumesc!”.

Atențiune, Alin ”Sesi Sesoa” Calancea s-a întors! ”Fetele iubesc ciocolata și pătrățelele. Eu le am pe ultimele!” Apoi s... "Nu filmați burta, frațior, că eu lucrez la asta!" De la iUmor, direct în fața juraților X Factor! Alexandru A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x