Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30X Factor

Vanessa Ion, o voce mare dintr-o familie de artiști. Scena X Factor a fost numai a ei

Vanessa Ion are numai 17 ani, dar dorește să se afirme, iar ea spune că vocea ei trebuie să se facă auzită pe scena X Factor.

Vanessa Ion are numai 17 ani, dar dorește să se afirme, iar ea spune că vocea ei trebuie să se facă auzită pe scena X Factor.

Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

A venit însoțită de părinți la audițiile X Factor din acest sezon. Vanessa spune că nu a urmat cursuri specializate de canto, dar că amândoi părinții, artiști de meserie, sunt cei care au ghidat-o până în acest moment.

Citește și: Simona Smultea, concurenta cu un optimism molipsitor. Jurații X Factor au fost fascinați de prestația ei

Întrebat-o de Florin Ristei ce crede despre momentul pe care dorește să-l prezinte, aceasta a spus că indiferent de rezultat, totul o să fie pe merit.

Pentru a impresiona jurații, Vanessa a ales piesa Fallin' a celebrei Alicia Keys. Ștefan Bănică i-a oprit însă prestația atunci când se aștepta mai puțin.Jurații i-au transmis că dozajul face parte din arta cântecului. Așteptările au fost mari, iar concurenta a rămas cu gândul că sigur va trece mai departe.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Deliei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul grupei "mixt peste 24 de ani"Vanessa Ion a primit 3 X DA din partea juraților X Factor.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Video