Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Vineri, 9 septembrie, de la 20.30, imediat după Observator, începe noul sezon „X Factor”. La filmările „X Factor”, Horia Brenciu ascultă în cabină muzică pe vinil

Nu e niciun secret faptul că Horia Brenciu nu poate trăi fără muzică. Și pentru că pauzele de filmare sunt ocazie de odihnă și relaxare, pentru Horia Brenciu acestea au de-a face cu muzica

Nu e niciun secret faptul că Horia Brenciu nu poate trăi fără muzică. Și pentru că pauzele de filmare sunt ocazie de odihnă și relaxare, pentru Horia Brenciu acestea au de-a face cu muzica.

Juratul de la „X Factor” și-a amenajat cabina pentru zilele de audiții ale celui de-al șaselea sezon de la Antena 1 astfel încât să aibă parte de tot confortul.

Unul din lucrurile care îl relaxează teribil este să asculte muzică pe vinil. Așa se face că în cabina sa și-au făcut loc pe perioada filmărilor o serie de viniluri cu muzică veche sau jazz, care în scurt timp au devenit o delectare pentru toți cei care îi călcau pragul cabinei. Pasiunea lui i-a atins și pe ceilalți jurați, Delia fiind și ea încântată de această experiență. Pe lângă muzica pe care o ascultă în pauze, Horia a avut grijă să își aducă în cabină și câteva instrumente muzicale, de la un pian, la tobe sau o chitară, tocmai pentru a putea repeta ori de câte ori simte nevoia. „Muzica... e hrana mea”, a ținut să explice Horia.

Video