Antena Căutare

X Factor 2020. Ana Paula Rada a interpretat piesa „Copacul” în Bootcamp. Bănică: Continuă să mergi pe drumul ăsta

Ana Paula Rada  a urcat pe scena X Factor într-o manieră elegantă și a interpretat o piesă dificilă. Totuși, tânăra nu l-a convins pe Ștefan Bănică să renunțe la una dintre cele trei concurente care se aflau pe scaune, în favoarea ei.

Ana Paula, elegantă pe scena X Factor
Ana Paula a venit în Bootcamp-ul seriei lui Ștefan Bănică pentru a interpreta o melodie românească celebră: „Copacul”

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ana Paula s-a născut în Portugalia și a venit în România să participe la X Factor

Ana Paula s-a născut în Portugalia și a învățat limba română de la bunica ei, alături de care a stat de la vârsta de 3 ani. Tânăra de 19 ani a venit la audiții, după 14 zile în care a trebuit să stea în carantină, pe fondul pandemiei de coronavirus: „Am ales X Factor România pentru că-mi place limba, chiar dacă sunt născută și crescută în Portugalia”, a afirmat Ana în audiții, unde a interpretat o piesă de operă.

Ana Paula a venit în Bootcamp-ul seriei lui Ștefan Bănică pentru a interpreta o melodie românească celebră: „Copacul”, piesa lui Aurelian Andreșan.

Citește și: X Factor 2020. Adrian Petrache a intrat pe scenă cu chitara spartă, dar a reușit să aibă o prestație demnă de Bootcamp

Tânăra de 19 ani a oferit un moment bun, însă Ștefan Bănică a decis să nu-i elibereze un scaun.

Jurații au comentat prestația Anei, dar cel care a luat decizia finală a fost Ștefan Bănică.

Ristei a spus că ar fi ales o altă piesă în locul ei, iar Loredana a apreciat-o pentru inspirația pe care o găsește în muzica clasică.

Delia: „N-a fost rău deloc. A fost un moment glamouros. Am simțit eu că îmbătrânesc, dar nu știu dacă are legătură cu tine.

Loredana: „Mi-ar fi plăcut sincer să faci un pic de mix la această piesă. Apreciez oamenii care chiar dacă au vârsta ta încearcă să găsească în muzica clasică inspirație”.

Motivul pentru care Ștefan Bănică nu i-a oferit Anei un scaun

Ștefan Bănică a decis să nu-i ofere un scaun Anei. Juratul a precizat că prestația Anei nu a fost un Belcanto surprinzător, care să-l facă să meargă mai departe cu o concurentă de nișă.

Bănică: „Nu cred că am să merg cu tine mai departe pentru că nu cred că împreună, pe această zonă vom putea câștiga X Factor-ul. Scaunele rămân în această componență. Continuă să mergi pe drumul ăsta dacă asta îți dorești, dar du-te până la capăt”.

Citește și: X Factor 2020: Ei sunt concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare a show-ului

Potrivit regulmentului, cele zece concurente ale lui Bănică urcă pe scenă, cântă și încearcă să-și convingă îndrumătorul de categorie că merită un loc pe scaun. Bănică decide dacă cea care se află pe scenă merită sau nu un scaun. Dacă juratul-îndrumător decide ca interpreta să ocupe un loc pe scaun, atunci acesta continuă să se afle în concurs. În momentul în care juratul decide ca interpreta să nu ocupe un scaun, atunci acesta își încetează parcursul în competiție. Doar trei tinere din categoria de vârstă 14-24 de ani întră în etapa Duleurilor.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Alexandra Sîrghi a făcut show total în Bootcamp. Ștefan Bănică: „Ai fost ca Halep la Roland Garros”... X Factor 2020. Marta Verecchia, moment plin de energie în Bootcamp. Loredana: „Cred că ai cea mai bună voce până acum”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x