Antena Căutare

JP Cooper are rival! Tudor Leon Mureşan a cântat piesa „She's On My Mind” . „Am venit să mă simt bine” – VIDEO

Cea de-a treia ediție din bootcamp din sezonul al optulea al emisiunii „X Factor” a început cu momentul lui Tudor Leon Mureşan, care a cântat melodia „She's On My Mind", de la JP Cooper, demonstrându-și cât se poate de limpede pasiunea pentru muzică.

Cea de-a treia ediție din bootcamp din sezonul al optulea al emisiunii „X Factor” a început cu momentul lui Tudor Leon Mureşan, care a cântat melodia „She's On My Mind", de la JP Cooper, demonstrându-și cât se poate de limpede pasiunea pentru muzică.

„Mă simt un pic ca un obiect. Vin, cânt, îmi fac momentul, nu știu ce îmi zic alții – eu vreau să fie foarte bine” și „Dacă nu mai am chitara, nu mă mai pot ascunde în spatele ei”, au fost câteva gânduri ale tânărului, înainte de a păși pe scenă.

„Am venit să mă simt bine, nu să dau o atitudine sângeroasă. Am venit să fac un moment bun”, a mai spus el.

JP Cooper are rival! Tudor Leon Mureşan a cântat piesa „She's On My Mind” . „Am venit să mă simt bine” – VIDEO

Leon Tudor Mureșan are 21 de ani, a venit din Bistrița și este student la Conservator. Deși compune piese de mai mult timp, tânărul a urcat pentru prima dată în viață pe o scenă abia anul acesta, la audițiile „X Factor”.

El și-a surprins familia cu participarea sa la „X Factor”.

„Familia mea nu știe că am venit la «X Factor». Ei nu știu că pot cânta cu vocea”, a mărturisit el atunci, după care a ridicat publicul în picioare și i-a impresionat pe cei patru jurați cu autenticitatea și talentul său.

Anul acesta, Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea al emisiunii „X Factor”, este mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică are grupa de fete cu vârste sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carla’s Dreams are echipa de băieți sub 24 de ani.

Grupa lui Carla’s Dreams intră în Bootcamp la ”X Factor”: ”Domnul Bănică este antrenor la Real Madrid, iar eu de la o ec... Emoție pură! Cristian Porcari a venit hotărât să își ia revanșa, cu piesa „Shape of My Heart”. Ștefan Bănică: „Semeni cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x