Căutare Live

Teo, presupusul iubit al Margheritei de la Clejani, a făcut testul antidrog! Cum a ieșit rezultatul testării! |VIDEO

Invitat la "Xtra Night Show", Adrian Georgescu, avocatul lui Teo, a făcut dezvăluiri despre ancheta accidentului Margheritei de la Clejani.

Avocatul lui Teo susține că tânărul, presupusul iubit al Margheritei, ar fi recurs la o autotestare, el s-ar fi testat voluntar, în vederea identificarii în organism a substanțelor psihoactive, testare care s-ar fi realizat din urină.

Iubitul Margheritei de la Clejani, primele declarații! Tânărul neagă toate acuzațiile care i se aduc! "Am avut o rețetă de la doctorul meu psihiatru"

Conform avocatului, autotestarea facută de Teo ar fi ieșit negativă, în ce privește detectarea unor substanțe interzise în organism.

După accidentul provocat de Margherita din Clejani, presupusul ei iubit a negat toate acuzațiile care i s-au adus. El susținea că rezultatele analizelor vor demonstra faptul că are dreptate.

Dezvăluiri șocante despre iubitul Margheritei de la Clejani! "Prepară acasă anumite substanțe. Era violent și umbla cu un electroșoc după el.”

Teo, iubitul Marheritei din Clejani a acordat în urma cu ceva timp, un interviu la Xtra Night Show, în care nega acuzațiile care i s-au adus.

Margherita de la Clejani, scandal monstru cu paparazzi! Fata Clejanilor, comportament violent și înjurături ca la ușa cortului! |Video

"Eu am fost foarte tare deranjat despre ce s-a spus în media despre mine, dar și ce s-a spus în media despre Margherita. La acest moment nu doresc decât sa aduc la cunoșțință că acuzațiile de consum de droguri, nu-și găsește corespondent, în raport cu modul în care a fost descrisă în presă. Rezultatele ce vor ieși, urmând a-mi da dreptate",declara la momentul respectiv tânarul.

Conform avocatului Adrian Georgescu, Teo refuza sa mai intervină pentru a da declarații.

Ultimele știri