Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Echipa Radio ZU se mută în „Oraşul faptelor bune”! Au distrus redacția și au fugit! Video

Mihai Morar pleacă vineri la Oradea, unde va fi, anul acesta, „Oraşul faptelor bune”. Se pot face donaţii în urmele special amenajate în faţa „casei" dar şi în conturile asociaţiei.

„Dormim cam 15 ore adunate în astea șapte zile. Este efectiv un maraton”, a spus Mihai Morar, care are deja bagajul pregătit.

Mihai Morar și-a prezentat și uniforma oficială pentru „Orașul faptelor bune” – o pereche de pijamale.

Și Flick şi Popescu pleacă din Bucureşti, dar nu cu mâna goală, firește! Au fost filmați în timp ce se pregăteau să plece.

„Băi, n-am avut şi noi un ban, să facem şi noi un barter, să luăm şi noi o mobilă. Cărăm mobila după noi, ca la partaj, ca la divorţ. Ne-au dus mobila, scaunele. Dacă intraţi la baie, nici vas de WC nu mai avem”, au spus ei.

Pentru al patrulea an consecutiv, Mihai Morar, lături de Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” se mută în Orașul Faptelor Bune.

7 zile din 7, 24 de ore din 24 de ore, 8 DJ-i sunt live în maratonul faptelor bune pe toate platformele Radio ZU din casa de sticlă ce va fi montată în Piața Unirii din Oradea, în cadrul Târgului de Crăciun. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” îi îndeamnă pe toți românii să se uite atent în jurul lor și dacă pot ajuta pe cineva care are nevoie, să o facă.

Mai multe detalii, în clipul de mai sus din „Xtra Night Show”.

Video