Antena Căutare

Amna, „chinuită” de soţ: cerută în căsătorie în ultima zi de vacanţă, cu un inel ascuns într-o şosetă

Rând pe rând, o mulţime de întrebări spumoase le-au dat bătăi de cap cuplurilor pe parcursul emisiunii, stârnind totodată hohote de râs în platou.

Rând pe rând, o mulţime de întrebări spumoase le-au dat bătăi de cap cuplurilor pe parcursul emisiunii, stârnind totodată hohote de râs în platou.

Acest lucru se va întâmpla şi în cadrul rundei „Începutul relaţiei”, când Cristi Muşat, soţul Amnei, le va povesti cum a decurs cererea în căsătorie. „Am oficializat relaţia după 3-4 ani. Eram în vacanţă în Egipt şi eram convins că se aşteaptă să fie cerută în căsătorie, aşa că am ţinut-o pe jar până în ultima zi!”, va declara Cristi, iar Amna va completa imediat „Măi oameni buni, a ţinut inelul ascuns într-un ciorap. Până la urmă, în ultima zi de concediu a îngenuncheat!”.

La fel de vulcanică în cuplu ca și pe scenă! Daniela Gyorfi l-a ameninţat pe George Tal! „Mirela, dă-mi un par!”... Amna, o mireasă cum altele nu-s!: "Am adormit la nunta mea!"...

Toate ediţiile emisiunii 2K1 le găseşti integral pe Antena Play https://goo.gl/DVkovs. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Ultimele știri
x