Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Cum a fost viața Vulpiței în copilărie, când locuiau cinci persoane într-o singură cameră! Care a fost reacția tatălui ei când a venit în capitală și ce sfat i-a dat Veronicăi!

Veronica Stegaru a avut parte de o viață demnă de un scenariu de film. A crescut într-o familie foarte modestă, s-a măritat devreme ca să scape de sărăcie, iar acum a ajuns cunoscută de o țară întreagă. Ce spune tatăl ei despre viața pe care o are fiica lui în capitală și ce sfat i-a dat fetei lui.

Veronica a avut parte de o vizită de urgenţă. La chemarea ei, tatăl său, Ionel Secuianu a venit de îndată la Bucureşti, pentru a afla ce se întâmplă cu fiica lui.

Soții Stegaru s-au separat! Unde a dormit Vulpița, după ce a plecat din casa unde stătea cu Viorel? Dar unde va dormi la noapte?

Tatăl Vulpiței a fost primit de Veronica în apartamentul unde locuiește. Tânăra care nu a avut parte de aceste condiții cât timp a locuit la Blăgești, a fost încântată să-i prezinte tatălui ei condițiile pe care le are în capitală.

Cu baie, cadă , bucătărie, mașină de spălat si dormitoare, practic un apartament utilat cu de toate, pe care soții Stegaru l-au primit pentru a locui în el, cât timp stau la București.

Deși, s-a declarat încântat de condiții, tatăl Vulpiței, s-aarâtat nemulțumit de un singur lucru pe care l-a repetat de nenumărate ori când vizona apartamentul în care a ajuns în calitate de oaspete al fiicei lui.

Viorel, singur! Vulpita și-a facut bagajele! Ce se va alege de familia Stegaru?

"Degeaba dacă nu-i înțelegere", erau vorbele repetate în mai multe rânduri de bărbatul din Blăgeșți.

Ionel Secuianu a sfătuit-o pe Veronica sa rămână la București, să accepet slujba care i s-a promis si chiar daca va locui într-o cameră, să nu mai stea alături de soțul ei Viorel, din cauza tratamentului pe care acesta îl afisează față de Vulpiță.

Veronica și familia eu au dus o viață grea. Au trăit cinci oameni într-o singură cameră, în care existau doar două paturi. Veronica a vorbit la Acces Direct despre condițiile din casa copilărie ei. Dormea cu mama si sora ei într-un pat, iar în celălalt pat dormea tatăl cu fratele ei. Cele doua paturi erau despărțite de o soba cu care familia se încălzea.

Soții Stegaru s-au separat! Unde a dormit Vulpița, după ce a plecat din casa unde stătea cu Viorel? Dar unde va dormi la noapte?

S-a măritat foarte devreme cu Viorel Stegaru, pentru a scăpa de sărăcie, după cum declara chiar Veronica, însă acest mariaj s-a dovedit a fi nu tocmai unul care să-i aduca tihna și liniște fetei sărace din Blăgești.

Urmăriți cum a decurs vizita lui Ionel Secuianu, tatăl Vulpiței, în casa unde locuiește fiica lui. Accesați clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.