Hai să vezi episodul 20 din seria ”Adela – Tot ce nu se vede”! Gina din serialul Adela a murit, iar Maria Buză dă din casă!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă un nou episod din culisele serialului Adela. Criss a dat din casă despre ea și despre personajul ei, Livia, iar Maria Buză face dezvăluiri despre rolul Gina și despre colaborarea cu echipa Adela. Hai să descoperi mai multe despre cele două actrițe!

Adela - Tot ce nu se vede

”A fost găsit un cadavru. Este vorba de Gina Florea.” este vestea dată de procurorul Lascu, interpretat de Răzvan Fodor, care a încheiat cel mai recent episod din serialul Adela, lăsându-ne pe toți cu sufletul la gură.

Gina, interpretată de Maria Buză, a fost menajera familiei Andronic. Aceasta știa toate secretele familiei pentru care lucra, iar Maria Buză știe toate secretele personajului pe care l-a jucat. Hai să vezi imagini din ultima zi de filmare a Mariei Buză pe platourile Adela și să descoperi mai multe despre actriță și despre colaborarea cu echipa serialului!

După 19 episoade din culisele Adela în care Cristina Ciobănașu a adresat zeci de întrebări actorilor din serial, acum a venit momentul ca actrița care prezintă alături de Vlad Gherman seria ”Adela – Tot ce nu se vede” și care interpretează rolul Liviei Drăghici în Adela, să răspundă la întrebări.

Criss a dezvăluit în acest episod care este cea mai grea secvență pe care a filmat-o pentru serialul Adela, dar și care este cea mai grea scenă din carieră. Întrebată de Vlad care este personajul ei preferat dintre cele interpretate până acum, Criss a făcut mărturisiri despre rolul care a provocat-o cel mai mult din punct de vedere actoricesc, dar și despre ce tip de rol și-ar dori să joace, iar până acum nu a avut ocazia. O să rămâi surprins! Hai să afli!

Descoperă detalii neștiute despre Cristina Ciobănașu și Maria Buză și vezi imagini de pe platourile de filmare Adela, în noul episod din culisele serialului.

Ultimele știri