Antena Căutare

Adela, sezon 3, episoadele 39 și 40 din 9 iunie 2022. Adela o prinde pe Andreea cu Bogdănel în brațe, iar Andreea refuză să-l dea

Sfârșitul sezonului 3 vine cu multe situații complicate care țin cu sufletul la gură audiența. Răsturnările de situație cu care familia Andronic s-a confruntat de ceva vreme acum au devenit mult mai abrupte și pare că le-a venit timpul tuturor să plătească pentru tot.

andreea cu bebelusul in brate si adela alergand dupa ea Galerie
Ultimul episod din Adela sezon 3, îl aduce pe Bogdan chiar în fața mamei lui | Antena 1

Ediția trecută s-a încheiat cu Mitu căzut inconștient la pământ, din cauza Andreei care l-a împins accidental, în încercarea de a-l opri să-i spună Adelei unde este Bogdănel.

Însă, situația se complică pentru că acesta nu-și revine iar Andreea, de frică, refuză să sune la Salvare.

Tensiunea este din ce în ce mai mare pentru că după mărturisirea lui Paul, statul a pus sechestru pe toată averea familiei Andronic iar Nuți și Mitu trebuie să se mute din casa anexă vilei Andronic.

Astfel, Adela vine să-i înștiințeze iar Andreea trebuie să ascundă faptul că tatăl ei este inconștient în casă.

Adela, sezon 3, episoadele 39 și 40 din 9 iunie 2022. Paul către Marta: "Nu mai pot să te salvez. Acceptă și plătește"

Paul nu mai acceptă să o ajute pe Marta sub nicio formă, dimpotrivă, vrea ca aceasta să plătească pentru tot răul făcut.

Totodată, văzându-se încolțită din toate părțile și fără vreun sprijin, Marta este disperată. Aceasta este sfătuită de Lucian să plece cât mai departe cât încă mai are timp.

În cele din urmă, aceasta îl ascultă pe Lucian și pleacă, dar se ascunde fix în Butimanu în casa lui Nuți și a lui Mitu. La scurt timp, cei trei dau nas în nas pentru că Nuți este dată afară din casa anexă.

Între timp, Mitu își revine și-i spune Adelei unde este Bogdan și aceasta pleacă în grabă să-și caute băiețelul. Însă, dezamăgirea este din nou mare când vede că, din nou, nu-l găsește pe fiul ei, pentru că acesta deja dispăruse din casa Mioarei.

Între timp, Andreea se bazează pe Lucian să o tot ajute cu copilul și acesta îi zice că trebuie să scape de copil. Atunci ea a concluzionat că Lucian nu a vrut niciodată că ea să aibă acest copil.

Pe de altă parte, într-o criză de nervi, Andreea i-a reproșat Adelei că totul s-a întîmplat din cauza ei și că acum speră că este fericită.

Citește și:Adela, sezon 3, episoadele 37 și 38 din 2 iunie 2022. Lucian amenință că va ucide întreaga familie Andronic. "Nu glumesc"

Între timp, Andreea află că Bogdan a dispărut și că Silviu i l-a luat. Acesta din urmă îl sună pe Lucian și-i cere să se întâlnească iar Andreea insistă să vină cu el.

Deși Lucian i-a cerut să aștepte în mașină, la un moment dat, Andreea a ieșit cu pistoul în mână și l-a împușcat pe Silviu apoi a recuperat copilul din mașină și l-a dus iar în casa Mioarei, din Butimanu.

Citește și:Adela sezonul 3, episodul 37, 2 iunie 2022. Delia îi mărturisește lui Paul cine a ordonat moartea lui Bebe

Adela, sezon 3, episoadele 39 și 40 din 9 iunie 2022. Luca are accident iar Andreea este speriată că va fi prinsă.

Între timp, una dintre problemele lui Lucian se evaporă de la sine.

După ce Laura și soțul se hotărăasc să plece din țară, iar Florica și Ilie se căsătoresc, Luca se decide și el să plece înapoi în Spania.

Chiar în timp ce-și lua la revedere de la familie, a apărut Lucian și cei doi și-au adresat niște cuvinte cu subînțeles.

Ulterior, Delia a fost anunțată că Luca a avut un accident pe drum.

Adela, sezonul 3. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 3 se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY... Elena Mogîldea, actrița din serialul Adela, s-a căsătorit. Cum arată rochia neobișnuită pe care a purtat-o la fastuosul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x