Antena Căutare

Aseară, la Antena 1, serialul Adela, lider de audienţă

Telespectatorii au urmărit în număr mare continuarea poveştii Adela. Cele mai noi episoade s-au impus ca lider de audienţă, la nivel comercial. Peste 1.4 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau în minutul de aur, 21:48, deznodământul celor mai noi episoade ale serialului Adela.

colaj cu adela, ana maria si andreea din adela
Adela a fost lider de audiență, peste competitori, cu cele mai recente episoade difuzate pe Antena 1 | Antena 1

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 21:28-23:06, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, cu o audiență medie de 5.4 puncte de rating și 17.7% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro TV, cu MasterChef, cu o medie de 5.1 puncte de rating şi 16.7 cotă de piaţă.

Cele mai noi episoade Adela, difuzate aseară la Antena 1 au confirmat încă o dată regula că în familia Andronic o bucurie vine întotdeauna urmată de un necaz. De data aceasta, povestea se împarte între salvarea unei vieţi şi posibila pierdere a alteia. Deşi Martha (Carmen Ionescu) îşi doreşte foarte mult să trăiască, pentru a-şi vedea nepoţelul, este foarte posibil ca acest lucru să nu se întâmple.

Tot aseară, Delia (Anca Androne), Mihai (Alecsandru Dunaev) şi Paul (Mihai Călin) pun la cale un plan pentru a falimenta televiziunea şi a scăpa de Lucian, pentru ca ulterior să o recupereze. De cealaltă parte, Martha simte pericolul şi îi cere lui Lucian să îi promită că nu se va atinge de copulul Adelei, moment în care Andreea (Oana Moşneagu) află că Lucian şi-a ucis propriul copil, când a otrăvit-o Mona (Andreea Ibacka).

Hotărâtă să îi spună Adelei (Mara Oprea) ce a aflat, nu mai apucă să facă asta, deoarece Adelei I se face rău şi ajunge direct la spital. Singurele veşti pe care Mihai le află sunt că Adela naşte, iar copilul nu este bine.

Ce se va întâmpla cu copilul Adelei şi al lui Mihai, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joi viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

Adela sezon 3, rezumat 7 aprilie 2022. Adela naște iar copilul este în pericol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x