Căutare Live

Cine e și cum arată iubitul Elenei Mogîldea, actrița din serialul Adela. Cei doi se vor căsători în mai puțin de o lună

Elena Mogîldea, frumoasa actriță din serialul Adela, urmează să se căsătorească în mai puțin de o lună, dar puțini știu cine e iubitul ei.

Elena Mogîldea, frumoasa actriță din serialul Adela, urmează să se căsătorească în mai puțin de o lună, dar puțini știu cine e iubitul ei.

Antena 1

Elena Mogîldea, actrița care interpretează rolul Giei în serialul Adela, se va căsători în curând, iar iubitul ei este un artist faimos. Elena este într-o relație cu Bubu Cernea, unul dintre cei mai talentați toboșari.

Elena Mogîldea se mândrește cu o carieră de succes în actorie, dar și cu un aspect fizic de invidiat. Actrița din Adela a cucerit simpatia publicului prin talentul său remarcabil, felul carismatic și frumusețea deosebită. Se pare că ea nu a cucerit doar publicul, ci și pe iubitul ei, Bubu.

Elena este o actriță talentată și este extrem de preocupată de viața ei profesională, însă nu își neglijează iubitul, postând adesea fotografii cu el din timpul liber pe care îl petrec împreună. Bubu Cernea a cerut-o de soție pe Elena anul trecut.

Citește și: Elena Mogîldea, rochia cu decolteu amplu care i-a scos în evidență bustul generos. Cât de sexy este actrița din serialul Adela

”Și i-am spus DA omului meu! TE IUBESC pentru totdeauna, soțul meu minunat!”, a scris actrița la descrierea pozei în care apare cu Bubu, având mâna cu inelul de logodnă la vedere.

Cine e iubitul Elenei Mogîlda

Bubu este și actor și a apărut și el în serialul Lala Band, alături ce Vlad Gherman și Dorian Popa. Bubu a absolvit Colegiul Național de Arte din București în 2012 și s-a remarcat pentru talentul său muzical. Pasiunea lui pentru tobe a apărut la vârsta de 2 ani când s-a familiarizat prima dată cu acest instrument muzical. Apoi, la vârsta de 3 ani, el a primit cadou un set de tobe profesionale de la părinții lui, și ei faimoși în lumea muzicii, Crina Mardare și Mihai Cernea.

Citește și: “Adela – Tot ce nu se vede”, le-a pus față în față pe Elena Mogîldea și Alina Florescu. Vezi cum s-au distrat cele două

Crina Mardare este profesoară de canto și vocalistă, pe când Mihai Cernea este compozitor și membru al trupei Sfinx. Bubu a susținut primul său turneu la vârsta de 5 ani, iar la 9 ani a participat la Eurovisionul copiilor.

Un moment unic în cariera sa a fost atunci când a urcat pe scenă alături de Ovidiu Lipan Țăndărică pe scena Latin Grammy Awards, iar actorul Antonio Banderas l-a felicitat pentru recitalul său de atunci.

Bubu are o carieră remarcabilă, făcând parte din trupele multor artiști faimoși din România, precum Inna, Alina Eremia și mulți alții.

Chiar dacă e plecat destul de des la concerte și în turnee, toboșarul e mereu nerăbdător să se întoarcă acasă la iubita lui, Elena.

Ultimele știri
x