Antena Căutare

A fost show total! Ionuț Iftimoaie și copiii săi, Nicol și Nicholas, au câștigat prima ediție “Aici eu sunt vedeta”

Aseară, în prima ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Dan Bittman, copiii vedetelor au dezvăluit primele secrete ale celebrilor lor părinți, pe parcursul unor probe amuzante pe care aceștia le-au avut de trecut. Astfel, primele trei celebrități care au venit la “Aici eu sunt vedeta” alături de minunile din viața lor au fost: campionul K 1 Ionuț Iftimoaie și doi dintre copiii săi, Nicol (8 ani) și Nicholas (9 ani), actorul Andrei Duban și Armin (5 ani), și Mihaela Cernea, componentă a trupei Class,  și  Leea (9 ani).

Aseară, în prima ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Dan Bittman, copiii vedetelor au dezvăluit primele secrete ale celebrilor lor părinți, pe parcursul unor probe amuzante pe care aceștia le-au avut de trecut. Astfel, primele trei celebrități care au venit la “Aici eu sunt vedeta” alături de minunile din viața lor au fost: campionul K 1 Ionuț Iftimoaie și doi dintre copiii săi, Nicol (8 ani) și Nicholas (9 ani), actorul Andrei Duban și Armin (5 ani), și Mihaela Cernea, componentă a trupei Class, și Leea (9 ani).

Micuțul și simpaticul Armin a mărturisit, printre altele, că tatăl său, actorul Andrei Duban, “miroase dimineața a mami”, are alergie la pisici, acestea fiind de animăluțele care nu-i plac absolut deloc și că cel mai tare tatăl său se enervează atunci când pierde Simona Halep.

Nicol și Nicholas au spus că tatălui lor, campionul K1 Ionuț Iftimoaie, i s-ar potrivi foarte bine meseria de bucătar și că pumnii și partea... de sub centură sunt părțile preferate ale corpului său. De asemenea, spre stupefacția lui Iftimoaie, Nicol și Nicholas au mărturisit că cel mai rușinos obiect pe care tatăl lor îl are e o pereche de chiloți, pe care o ţine în mașină.

La randul ei, Leea (9 ani), fiica Mihaelei Cernea, a mărturisit că mama sa e îndrăgostită de Brad Pitt, că se stresează din cauza temelor la matematică ale copiilor săi și că se teme ca ca Leea să nu ajungă o pițipoancă.

Invitații speciali ai acestei ediții au fost Alex Velea și mama sa, care au venit să-i pună în dificultate pe cei trei părinți celebri. Ei au povestit o întâmplare din copilăria lui Alex, căreia cele trei vedete au trebuit sa-i ghicească deznodământul. Cu acest prilej, doamna Velea a povestit că, atunci când era mic, Alex colecționa șopârle, gușteri și bondari.

După numeroase probe, una mai haioasa decat alta, pe care părinții și copiii le-au avut de parcurs, câștigătoarea primei ediții a fost declarată echipa Iftimoaie. Cei 10.000 de lei câștigați de Nicol, Nicholas și Ionuț Iftimoaie vor fi donați unui cămin de bătrâni din localitatea Comănești, județul Bacău.

Campion a fost, campion a rămas! Ionuț Iftimoaie câștigă alături de copiii săi prima ediție a emisiunii „Aici eu sunt ve... Puștiul lui Andrei Duban, surprins într-o ipostază complet neașteptată chiar după emisiunea „Aici eu sunt vedeta”! Tatăl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x