Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Ce defect i-au găsit nepoatele, Elenei Merişoreanu? "Bunica are cât casa...!" Vei râde cu gura până la urechi!

Show-ul "Aici eu sunt vedetă!" revine cu secrete noi! Prima ediție din noul sezon în care copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, îi aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 pe Oana Roman și fetița ei, Isabela , Marcel Pavel și fiica sa cea mică, Iuvenalia , și Elena Merișoreanu și nepoatele sale, Rebeca și Alessia.

Show-ul "Aici eu sunt vedetă!" revine cu secrete noi! Prima ediție din noul sezon în care copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, îi aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 pe Oana Roman și fetița ei, Isabela , Marcel Pavel și fiica sa cea mică, Iuvenalia, și Elena Merișoreanu și nepoatele sale, Rebeca și Alessia.

Nepoțelele doamnei muzicii populare românești, Rebeca și Alessia, au spus că bunica lor a fost înzestrată cu sâni voluptoși. Iar fetițele au dat din casă mult mai multe secrete despre îndrăgita interpretă a cântecului popular hunedorean .

În plus, și Armin Duban, fiul actorului Andrei Duban, ne-a făcut să râdem după ce a expus o adevărată teorie a pârțurilor.

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385